2777
2789

یکی از دوستان همسرم رییس شرکت هستن تعریف میکردن چند وقت پیش جلوی ساختمون شرکت میدیدم یه خانم گدا با بچه ی کوچیک میان یه جا چمباتمه میزنن تو گرما و سرما دلم برای بچه میسوخت تا جایی که گفتم بزار به این نیازمند یه چیزی کمک کنم میگفت صداش کردم گفتم خانم من با شما یه قرارداد میبندم ماهی ۱۰ تا ۱۵میلیون میزنم به حسابت فقط تروخدا خودت و این بچه طفلی نیاید گدایی . مبگفت حدود ۱ ماهه ناپدید شد ولی بعد یک ماه دیدم دوباره اومده همونجا ی قبلی با همون بچه کوچیکه نشسته به گدایی ، خلاصه تعریف میکرد عصبانی شدم گفتم بیا بالا میگفت بهش گفتم من که بهت پول میدم کمک میکنم چرا باز میای گدایی بعد زنه باحالت عصبی برگشته گفته برو گمشو بابا اینجا محل کار منه من به پول تو نیازی ندازم ۱۰ ۱۵ تومن برای من پولی نیس  من همینجاچند  برابر این پول درمیارم و قراردادشو پاره کرده و رفته 😂😂😅😅😅 باورتون میشه یه گدا انقدر درامد داشته باشه بخاطر همین میگم بهشون کمک نکنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آوای باران در مورد گداها واقعیت بود 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

عع همین داستانو کلیپشو دیده بودم 🤓

ولی خبب .گداهای الان از منو توام پولدارترن.اونا باید ب ما کمک کنن😅

آقایون عقل کل لطفا درخواست ندید تو زمینه اصکلی ثابت شده ایین دیگ بیشتر ازین اوردوز میکنم بسه!😑🔪

عع همین داستانو کلیپشو دیده بودم 🤓ولی خبب .گداهای الان از منو توام پولدارترن.اونا باید ب ما کمک کنن ...

این دوستمون قسم میخوردن که این اتفاق براشون افتاده دیگه راست و دروغش با خودش