یکی از دوستان همسرم رییس شرکت هستن تعریف میکردن چند وقت پیش جلوی ساختمون شرکت میدیدم یه خانم گدا با بچه ی کوچیک میان یه جا چمباتمه میزنن تو گرما و سرما دلم برای بچه میسوخت تا جایی که گفتم بزار به این نیازمند یه چیزی کمک کنم میگفت صداش کردم گفتم خانم من با شما یه قرارداد میبندم ماهی ۱۰ تا ۱۵میلیون میزنم به حسابت فقط تروخدا خودت و این بچه طفلی نیاید گدایی . مبگفت حدود ۱ ماهه ناپدید شد ولی بعد یک ماه دیدم دوباره اومده همونجا ی قبلی با همون بچه کوچیکه نشسته به گدایی ، خلاصه تعریف میکرد عصبانی شدم گفتم بیا بالا میگفت بهش گفتم من که بهت پول میدم کمک میکنم چرا باز میای گدایی بعد زنه باحالت عصبی برگشته گفته برو گمشو بابا اینجا محل کار منه من به پول تو نیازی ندازم ۱۰ ۱۵ تومن برای من پولی نیس من همینجاچند برابر این پول درمیارم و قراردادشو پاره کرده و رفته 😂😂😅😅😅 باورتون میشه یه گدا انقدر درامد داشته باشه بخاطر همین میگم بهشون کمک نکنید
منم یادمه اول مهر داشتم خرید میکردم یه بسته شیرموز گرفتم خانمه بچه بغل اومد کنارم گفت برای بچم چیزی بخر الهی که داغ بچت نبینی منم از اون شیرموزا سه تاشو دادم بهش سه تاکیک هم خریدم واسش باورمیکنی باحالت طلبکارانه ورداشت ازدستم روش کرد اونور البته که من انتظار تشکر اینا که نداشتم چون من بخاطر رضای خدا اینکار وکردم نه بنده خدا ولی منظورم قانع نشد چون دید یه بسته۳۶ تایی تودستمه انتظارداشت حداقل نصفش بدم چون نگاهش رفتارش اینو نشون میداد
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره