2777
2789
عنوان

وای نمیتونم خوابگاه رو واسه یثانیم تحمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3238 بازدید | 171 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا میکرو آوردم ولی نخواستم برمبشین بخون اصنم به سال دیگه فکر نکنحاضرم همون میکرو رو خونده بودم ولی ...

هدفت چیه 

من هدفم دارو بود اما تقریبا الان 1 ساله ک افسردگی دارم اصن حالم بده نمیتونم بخونم ینی میخونم اما خوب نمیخونم الان از خدامه پرستاری قبول شم

قشنگا کاربری دست 2 نفره   
منم 😭 خیلی دارم اذیت میشم اصن دعا دعا میکنم بخوابم پاشم ببینم همششششش خواب بود😭 تو اتوبوس اهواز به ...

اگه شیراز اوردی که عالیه ناشکری نکن

خییلی سخته اینایی که میگی ولی مطمعنباش بعد یه مدت خو میگیری

به این فکر کن یکی مث من امشب عاجزانه از خدا خواستم بهم کمک کنه بتونم پرستاری قبول بشم حتی اگه شده قله قاف میرم🥲🤍

وای😍چه عالیموفق باشی🤍برام دعا کن منم امسال قبول شم🥲❤️میشه بپرسم چه تراز و رتبهای کف قبولی پرستاری ...

علاقه داری؟ توان بدنیت بالاست؟ باحوصله و صبور هستی؟ تحمل شیفت های سنگین رو داری؟ اگر نه,,اشتباه منو تکرار نکن...من فقط چندسال طاقت اوردم ..بشدت شغل سختی هست و بعد از ازدواج و بچه نیاز به همکاری خانواده ها هست.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
منم 😭 خیلی دارم اذیت میشم اصن دعا دعا میکنم بخوابم پاشم ببینم همششششش خواب بود😭 تو اتوبوس اهواز به ...

تازه تو شیرازی..شهر به این باصفایی واسه خودت برو بگرد کلاس زبان حضوری ثبت نام کن برو به خودت برس ناخناتو قشنگ کن اینجوری هم مجبور میشی معاشرت کنی هم خیلی واسه روحیت خوبه.به هم اتاقیات پیشنهاد شیراز گردی بده یا اصلا خودت یجای باحالو پیدا کن بعد بهشون بگو یجای باصفا پیدا کردم بریم.باید تلاش کنی و محبت نشون بدی تا بقیم بخوان باهات ارتباط برقرار کنن و بهت نزدیک بشن

خوابگاهت کجای شیرازه ؟؟

من چندتا خوابگاه خوب میشناسم دوستام اونجا هستن خیلی راضی ان

اگه شیراز اوردی که عالیه ناشکری نکنخییلی سخته اینایی که میگی ولی مطمعنباش بعد یه مدت خو میگیریبه این ...

انشالله گلم ♥️ من عاشق دارو بودم اما نشد ولی الانکه اومدم پرستاری خیلی درساشو کار بالینش برام قشنگه انشالله توهم بتونی تجربش کنی 😘♥️

خیلی 😭 من اصن روحیم به بیمارستان نمیخوره چه برسه پرستار

جدی؟؟ پیام بالامو بخون و الکی عمر ت رو هدر نده و برو رشته ی مورد علاقت مناسب با روحیاتت

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
فک کن یکی از همینا بین منو همه رو بهم ریخت سر حسادت الکی 😭

خداخیرشون نده

خیلیی چالشای سختی داری پس

خداکمکت کنه عزیزم🤍

برعکس همه من میگم فعلا کاری به کار کسی نداشته باش

حتی سعیم نکن باهاشون باشی،،،اینجوری ارامشت بیشتره

ولی میفهمم گاهی نیاز به یسری ارتباطا هست

بدی خوابگاه اینه همه از شهرا و فرهنگای مختلف هستن یکم سخت میشه🥲