2777
2789
عنوان

وای نمیتونم خوابگاه رو واسه یثانیم تحمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3238 بازدید | 171 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فک کن بدوووونه حتی یدونه دوس دارم سر میکنه حتی اونا همه میرن تو یه اتاق دیشب تا صب از ترس هی نگا ...

خب چرا همراهشون نمیری؟

سعی کن باهاشون قاطی بشی

حالا لازم نیست حتما دوست صمیمی بشی

ولی تنها هم نمونی

حالا از این شهر هم رفتی خوابگاهی هم نشدی بالاخره تو اجتماع تو کلاس سر کار و... چی؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
عزیزم بنظرم بهتره ی فرصت به خودت بدی...اینجوری واقعا تو جامعه دووم نمیاری تو الان سنتم به جایی رسیده ...

منم 😭 خیلی دارم اذیت میشم اصن دعا دعا میکنم بخوابم پاشم ببینم همششششش خواب بود😭 تو اتوبوس اهواز به شیراز همششششش دعا دعا میکردم خدایا نرسم هیچکیم درکم نمیکنه میگن لوسه فلانه ولی واقعا دارم اذیت میشم 😭

من با تنهاییش مشکلی ندارمفقط زر زر بقیهحرفای پوچ دغدغه های پوچاکثرا ل.ز شدنهمه بفکر مسائل جنسیهارن ا ...

اینا قبلا هم بودن ولی توخفا. الان توخفا نیست و بقول شما هار شدن. من ۳۵سالمه...دبیرستانی بودم دو جفت از بچه های کلاس ل ز بودن تا ۳سال ...اصلا یه وضعی

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
منم 😭 خیلی دارم اذیت میشم اصن دعا دعا میکنم بخوابم پاشم ببینم همششششش خواب بود😭 تو اتوبوس اهواز به ...

خیلی درکت میکنم بخدا بنظرم کم کم شروع کن به ارتباط گرفتن نیاز نیست با همه هم گرم بگیری با ی نفر شروع کن بیشتر صحبت کردن یا بیرون رفتن یا اصلا خودتو جا بده وسط اکیپاشون.اگه رفتن اتاقای دیگه توهم برو خودتو دور نگیر این دور گیری خیلی بده