2777
2789
عنوان

چه اعمالی انجام بدم امشب

95 بازدید | 12 پست

سلام ارزوهاتون مورد استجابن خدا دوستان عزیز

چه اعمالی میتونم انجام بدم امشب بجز نماز و روزه چوت پریودم 

سرچ کردم چیزی نمیاره

خدایا ارامشم تویی 🤍🕊                                               یه دختر آذری هستم ✨                                                     تاپیک های شاد و پر انرژی ، ترکی تگم کنید 🫶🏻               هیچ کسی ارزش اشکامو نداره ! هیچ کسی ارزش ناراحتیمو نداره ! 👩🏻❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نماز خاصیم داره پس؟

در انتظار برف....  ... :))   توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:] ~فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}            اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken}      ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>> سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^

یک مرتبه سوره حمد 

۳مرتبه سوره قدر

۱۱ مرتبه توحید

بعد هم نیتتون رو از خدا بخواهید 

البته نمیدونم توی پریودی بیشتر از ۷ ایه میشه خوند یا مکروهه کسی میدونه جواب منم بده لطفا

نماز خاصیم داره پس؟

بله دوازده رکعت نماز 

سرچ کن بیاره طریقه شو

خدایا ارامشم تویی 🤍🕊                                               یه دختر آذری هستم ✨                                                     تاپیک های شاد و پر انرژی ، ترکی تگم کنید 🫶🏻               هیچ کسی ارزش اشکامو نداره ! هیچ کسی ارزش ناراحتیمو نداره ! 👩🏻❤️

ی شمع بردار به نیت ارزوت یا حاجتتت 

بعد روشنش کن 

یا 

ی بار سوره ی حمد 

3بار سوره ی قدر 

11بار سوره ی توحید بخون در پایانش خواستتو بخواه❤

یا خواسته هاتو همون چیزایی ک میخوایو 

بنویس روی کاغذ یجوری بنویس انگار داریشون مثلا من نوشتم 

خدایا شکرت ک ی نامزد خوب و خوشاخلاقو مهربون بهم دادی 

اینجور بعد بذارش لای قران تا سال بعد 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

عزیزم امشب نمازشم مستحبیه 

همه اعمالی که یه ادم معمولی میتونه انجام بده شما هم میتونی انجام بدی هیچ موردی نداره 

حتی قران خواندن فقط باید حواست باشه دستت به ایات نخوره=) 

نماز روهم اذکارش رو بگو و به حالت نماز سر سجاده بشین=) 

قبول باشه پیشاپیش♡

یک مرتبه سوره حمد ۳مرتبه سوره قدر۱۱ مرتبه توحیدبعد هم نیتتون رو از خدا بخواهید البته نمیدونم توی پری ...

آیت الله خامنه ای:  در دوران عادت ماهانه، اشکالی ندارد؛ ولی  آیاتی که سجده واجب ، جایز نیست و  بقیه آیات، اشکالی ندارد؛ ولی  بیش از ۷ آیه، ؛ یعنی ثوابش کمتر است.

یک مرتبه سوره حمد ۳مرتبه سوره قدر۱۱ مرتبه توحیدبعد هم نیتتون رو از خدا بخواهید البته نمیدونم توی پری ...

خیر ببینی یه چیزی هم به معلوماتمون اضافه کردی 

من نمیدونستم کراهت داره 

ولی خب تو این شبا همون ثواب کمترشم خیلیه 😅

آیت الله خامنه ای: در دوران عادت ماهانه، اشکالی ندارد؛ ولی آیاتی که سجده واجب ، جایز نیست و بقیه ...

بد اومده 

متن کاملش اینه 

ایت الله خامنه ای: قران خواندن در دوران عادت ماهانه، اشکالی ندارد . ولی خواندن ایاتی که سجده واجب دارند جایز نیست 

و خواندن بقیه ایات اشکالی ندارد؛ ولی خواندن بیشتر از ۷ ایه کراهت دارد ، یعنی ثوابش کمتر است