2777
2789
عنوان

نامزدم گفت لباتو ژل بزن 😐😐

255 بازدید | 23 پست

من لبامو همه تعریف میکنن میگن انگار ژل زدی

با اون یکی کاربری یه بار عکسشو گذاشتم 

نینی سایتی ها انقد تعریف لبامو کردن که عروسکیه

حالا میگه لباتو پول میدم برو ژل بزن 

گفت من به عنوان یه مرد دوست دارم ژل باشه 

یعنی چی اخه!!!!  

البته همین یه درخواست و ازم داشته نمیتونم نه بگم اما خیلی ناراحتم 

حیف لبام واقعا

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

تنها اپشنم همین لب بود 

هعی خدا

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو نظرت برام محترمه 

اما خودم دوست ندارم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
چرا نمیتونی نه بگی بدن خودته

اخه منم بهش گفته بودم ریشاتو بزن کامل زد 

الانم این به من اینجوری گفته روم نمیشه بگم نمیخوام

همونایی که به ما گفتی رو بگو

بگو من مشکلی با ظاهرم ندارم واقعا دوسشون دارم

It's my first time I living this life,DUH                                  تمام دلخوشی زندگی من اینست••که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯.                من دیگه مشکلم با مهاجرت حل نمیشه باید سیارمو عوض کنم😐 " کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود :)" -                                     ✨INTP *                                

من باشم قبول میکنم و اصلا ناراحت نمیشم(البته اگ خودم بخام )

تو دوس نداری بگو نمیخام برو یکی بگیر ژل زده باشه

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..

منم ی خواستگار داشتم همینو میگفتمیگفت دماغ عمل کن و ژل بزن شبیه نرگس محمدی شو😐😐😐

😂😂 خندم گرفت