2777
2789

بخاطر اینکه لباسام رو که جا نداشتم بذارم گذاشتم زیر تخت ورداسته میگه آت و آشغال جمع کردی من اون لبایارو یبارم نپوشیدم الان میخاد بندازه 

خدایاااااا😭😭😭

وا مرتب جمعشون میکردی یه طرف

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

شما دخترا اندازه سه تا خانوار لباس دارید

هیچکدومشون رو هم نمیپوشید میگی قدیمی هست

ما پسرا یه لباس داریم همونو میپوشیم 😐

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

خب برو بگیر ازش

بعدشم لباسی ک نپوشیدی میندازی زیر تخت!

اون لباس جاش توی کمده لباس پوشیده حالا باز یه چیز

ولی میتونستی بقچه کنی

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

شما دخترا اندازه سه تا خانوار لباس داریدهیچکدومشون رو هم نمیپوشید میگی قدیمی هستما پسرا یه لباس داری ...

دایی من یه تیشرت داره زمستون تابستون عزا و عروسی دسته جمعی و شب نشینی همونو میپوشه😂😂

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

دقت کن هیچ وقتم لباس نداریم 😔😁

دقیقا دختر خالم بیست جفت کفش داره میگه نمیخام حالا همشون نو نو هست 😐

چتونههههههههههههه

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

دایی من یه تیشرت داره زمستون تابستون عزا و عروسی دسته جمعی و شب نشینی همونو میپوشه😂😂

دایی تون رفیق ماست 😂

مردا همینن