اتفاقا دختر خوب از همون شلوار گل گلی باید ۲۰ دست داشته باشه😂😂وگرنه دختر نی یه پارچه اقاس
افرین دقیقا
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید
خب موقع خرید چرا سلیقه بخرج نمیدین که اوکی شه کمدتون ؟
من قبل از خرید میدونم چی بگیرم میرم همونو ست. میکنم تمام شد رفت
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
همه ی روز میمیرن روحشون شاد ولی اینکه ی نفر با درد زندگی کنه روی خوش نبینه جیگر آدمو میسوزونه اگ ن ک ...
درسته
من دارم با نیمه ی روحم زندگی میکنم تا به وقتش یک زن بهش مرحم ببخشه
اره تا اخر عمر حسش میکنم. عین یه زخم که همیشه ازش خون میچکه
سلیقمون که بهتره دیگه .ولی خب نمیدونم مشکل از کجاس
میگن یه زن وقتی غمگین باشه یا دلش گرفته باشه باید خرید کنه با خرید حالش خوب میشه
فکر کنم این باشه بعضی وفتا خرید هاتون
صد در صد ولی همیشه بودن یه زن در زندگی یک مرد نیازه
باید مرد باشین تا متوجه شین جای خالی یه زن تو خونه یعنی مرگ خودت 💔
من اگ بابام بمیره ناراحت نمیشم ولی مامانم روز خوش ندید همیشه آرزوم اینه بابام زودتر بمیره تا مامانم ...
خدا به پدرتون و مادرتون سلامتی بده
پدر منم شوهر. خوبی برای مادرم نبود نه بهش عشقی داد نه دوست داشتن نه محبت
من نمیخام عین پدرم باشم و اشک های یک زن رو بیارم