2777
2789
خواستگاراونی هم که دوست داشتم چند روز پیش فوت کرد نمیدونم چه حکمتی بود

ببین الان حداقل یه بچه داری ولی در آنصورت خیلی بدتر میشد فوت می‌کرد ضربه روحی زیادی میخوردی 

استخاره ات خوب اومده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی بگم من که چهار بار استخاره هر چهار بار صبر اومد دیگه نمیتونم جواب بدم به خواستگارم دلم پیشش نیست ...

هر چی صلاحته همون برات پیش بیاد 

توکل کن به خدا 

من کسی رو که وست داشتم تازه فهمیدم ۵ سال زمین‌گیر شده بوده بچگی بعدم آدم از دنیا رفته 

با خودم میگم شاید خدا بهتر صلاح منو میدونست من طاقت زجر کشیدن عزیزم رو نداشتم اگر کنارش بودم 

خواستگاراونی هم که دوست داشتم چند روز پیش فوت کرد نمیدونم چه حکمتی بود

من هم یه بنده خدایی عاشقم بود. واقعا عاشق

به دلایلی ازدواج نکردیم با هم

اون قبل از من ازدواج کرد.زمانی که من عقد کردم اون بنده خدا از دنیا رفت

یه وقتایی با خودم میگم اگه قسمتم اون بنده خدا بود الان چند سال بود بیوه بودم و لابد بچه هام یتیم

من تو خیابون یه دفعه دیدم شوکه شدم خیلی برام عزیز بوددوماه تقریبا میگذره از فوتش

حالا من برعکس شما ، خیلی برای اون مرحوم عزیز بودم

منم خبر نداشتم که مدتی بوده سرطان داشته و بخاطر سرطان از دنیا رفته

اون بنده ی خدا با اینکه ازدواج کرده بود هیچ شماره ای از من نداشت.قبل از فوتش یه نامه سرگشاده مینویسه و میذاره توی گوگل. و از بیماریش میگه و ... . و بعد هم اعلامیه فوتش