2777
2789
عنوان

بابام داره همه ی لباسامو میریزه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 69 پست
دقیقا دختر خالم بیست جفت کفش داره میگه نمیخام حالا همشون نو نو هست 😐چتونههههههههههههه

نمد من اون حجم ندارم

ولی پول میاد دستم اولین کاری که میخام بکنم برم خرید کل مغازه رو بیارم خونه🫥🙂😁

هر روز یه مدل میپوشیم بعد خو خوشگل میشیم دیه😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی واقعا لباس نداریم

دارید فقط بخاطر حساس بودن و اینکه جلوی رفیقتون کم نیارید میگید نداریم وگرنه من دیدم همیشه‌یهترین شو دارین

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

دایی تون رفیق ماست 😂مردا همینن

بخدا لباس نداریم ما خانوما😅

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

دارید فقط بخاطر حساس بودن و اینکه جلوی رفیقتون کم نیارید میگید نداریم وگرنه من دیدم همیشه‌یهترین شو ...

جلو رفیق چیه؟ باور کن تو خونه هم هستم میرم سر کمد لباسا، پره ها ولی لباس ندارم بپوشم😑🤔

نمد من اون حجم ندارمولی پول میاد دستم اولین کاری که میخام بکنم برم خرید کل مغازه رو بیارم خونه🫥🙂😁 ...

این بیماری خوب همتون هست که دواش خریده 😂😐

دختر خوب یه شلوار گل گل صورتی داره با یه پیرن سفید لش

همین

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

امصات💔

چی بگم دلم تیر میکشه ولی باید ادامه داد 💔

این بیماری خوب همتون هست که دواش خریده 😂😐دختر خوب یه شلوار گل گل صورتی داره با یه پیرن سفید لشهمین

اتفاقا دختر خوب از همون شلوار گل گلی باید ۲۰ دست داشته باشه😂😂

وگرنه دختر نی یه پارچه اقاس

جلو رفیق چیه؟ باور کن تو خونه هم هستم میرم سر کمد لباسا، پره ها ولی لباس ندارم بپوشم😑🤔

دارید دارید 😐