2777
2789
عنوان

پسر عموی رلم عاشقم شده😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 112 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جواب نمیده دوست پسرم خدااااا چیکار کنم

زنگ پسر عموش بزن بگو دستت بهش بخوره خودم میکشم داغم میزارم رو دل دوتاتون

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
الان استرس بکشه یانه یا به اشتباهش پی ببره چیزی درست میشع ایشون خودش قبلتر از اینکه بیاین بگین کارت ...

آب که ریخته شده جمع میشه که راه حل بدیم؟ الان فقط نباید بیشتر این آشی که پخته شده رو هم بزنه تا بلکه ته نشین بشه بعدم پسره هیچ کاری نمیکنه فقط میخواد یه خودی نشون داده باشه این طبیعت یه پسر بچه ۲۳ ساله هست

سن قانونی با سن تکامل عقلی و عاطفی فرق میکنه

کاش میشد بشی🖤💔
زنگ پسر عموش بزن بگو دستت بهش بخوره خودم میکشم داغم میزارم رو دل دوتاتون

الان زنگ زدم جواب نداد پیام دادم بهش گفتم دست از سرمون بردار منو تورو دوست ندارم 

گفت الان بیاد اینقدر اعصبانیش میکنم ک بزنه یه جایی ازم بشکنه اون بره زندان بعد شر او ک کم شد میتونی منو دوست داشته باشی😭😭😭

مریض روانیه خدایا چیکار کنم 

میگه اون پسره ۴ سال زندگیمو گرفته این دفعه من میگیرم 

آب که ریخته شده جمع میشه که راه حل بدیم؟ الان فقط نباید بیشتر این آشی که پخته شده رو هم بزنه تا بلکه ...

عزیزم الان بحث عقل عاطفه احساس اینا نیس

ادمی که عصبانیه مغزش کار نمیکنه چند نفر تو ایران با سن کم سر ناموس ادم کشتن

الان زنگ زدم جواب نداد پیام دادم بهش گفتم دست از سرمون بردار منو تورو دوست ندارم گفت الان بیاد اینقد ...

بهش بگو خودمو میکشم بلایی سرش بیاد با این چیزا منو بدست نمیاری بلکه داغمو میبینی 

عزیزم الان بحث عقل عاطفه احساس اینا نیسادمی که عصبانیه مغزش کار نمیکنه چند نفر تو ایران با سن کم سر ...

من همه اینا رو قبول دارم خودمم بهش هنون اول گفتم اینهمه خونی که ریخته شده خیلیاش سر همین مسائل کوچیک و چرت بوده ولی الان کاری از دست ما بر میاد؟ اگر کاری هست شما پیشنهاد بفرمایید

کاش میشد بشی🖤💔
ن والا من چه میدونم کجان😭

پلیسم دردسره با ی شماره نشناس چیزی زنگ بزن 

به دوتاشون پیام بده نفسای اخرمه کاری کردین که دست به خودکشی بزنم