2777
2789
عنوان

پسر عموی رلم عاشقم شده😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 112 پست
الان داره از استرس میمیره گناداره

آخه نمیخواد بپذیره خطای خیلی بزرگی کرده من نمیدونم چرا وقتی هنوز بچه هستن وارد این روابط میشن این استرس رو الان بکشه یه درس میگیره که دیگه گزارشگری نکنه

کاش میشد بشی🖤💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی بهش گفتی؟ برو پیشش برین بیرون دوتایی باهاش حرف بزن ارومش کن

زنگ میزنم میگه فعلا کار دارم با این پسره زنگ نزن با مامانم خب دعوا کردم ک برم اونجا حداقل وایی دارم روانی میشم

آخه نمیخواد بپذیره خطای خیلی بزرگی کرده من نمیدونم چرا وقتی هنوز بچه هستن وارد این روابط میشن این اس ...

گزارش گریه چی ما اصلا هیچوقت هیچیزو از هم پنهان نمی‌کنیم منم فک نمیکردم اینجور عکس‌العملی نشون بده بعدم من خودم قبول دارم ک نباید این حرفو میزدم ولی کاریه ک شده باید درستش کنم

آخه نمیخواد بپذیره خطای خیلی بزرگی کرده من نمیدونم چرا وقتی هنوز بچه هستن وارد این روابط میشن این اس ...

الان استرس بکشه یانه یا به اشتباهش پی ببره 

چیزی درست میشع ایشون خودش قبلتر از اینکه بیاین بگین کارت اشتباهه خودش از کاری که کرده پشیمون شده فعلا دنبال راحله نه اینکه بقیع قضاوتش کنن

دیگه دوتاشونم به سن قانونی رسیدن خانوادشونم در جریانن حتما ادم عاقلی هم هست تو خانوادشون بعدم هیچکس کامل نیست گاهی وقتا ادما ی رفتارای بچگونه می کنن دلیل نمیشه خنگ باشن به بلوغ نرسیده باشن 

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
زنگ میزنم میگه فعلا کار دارم با این پسره زنگ نزن با مامانم خب دعوا کردم ک برم اونجا حداقل وایی دارم ...

زنگ بزن تهدیدش کن بگو بلایی سر خودت در بیاری خودمو میکشم تو فکر من نیستی  من به چند نفر جواب پس بدم تا میتونی زنگ بزن پیامک بفرس ممکنه پسر عموش باهاش کاری کنه اتیش دوتاشون تنده

گزارش گریه چی ما اصلا هیچوقت هیچیزو از هم پنهان نمی‌کنیم منم فک نمیکردم اینجور عکس‌العملی نشون بده ب ...

الان دیگه درست نمیشه اونم یه شلوغی کرده یه خودی نشون داده باشه اقتضای سنشه ولی این هنیشه یادت باشه و دیگه هیچوقت هیچ جا واسه هیچ آدمی خبر از جای دیگه نده عواقب خطرناکی ممکنه داشته باشه الان یه بچگی کردی دیگه نکن درضمن رابطه سالم و امن نیازی نداره هر چیزی رو به طرفش بگه بعضی از مسائل واقعا باید تا ابد پنهان بمونه 

کاش میشد بشی🖤💔

بچه الان پسر عموش زنگ زده میگه من از خدام بود ک بری بهش بگی یا من اونو میکشم یا اون منو خدایا چیکار کنم ؟؟؟؟ میگه چهارسال از زندگی منو تباه کردی وایی خدا منو بکش 

شمارمو از کجا آورده خدایا من چیکار کنم بچه ها تورو خدا یه چیزی بگین 

بچه الان پسر عموش زنگ زده میگه من از خدام بود ک بری بهش بگی یا من اونو میکشم یا اون منو خدایا چیکار ...

برو بگو خودمو میکشم 

بچه الان پسر عموش زنگ زده میگه من از خدام بود ک بری بهش بگی یا من اونو میکشم یا اون منو خدایا چیکار ...

فقط سریع بدون کجا رفتن