2777
2789
عنوان

وای خدا با این بارداری دارم تاوان تموم گناهامو میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 52 پست
دهن من صاف شده و داره میشه من خیلی سخت گریه میکنم ولی تو این بارداری مردم زنده شدم واقعا نفسم رفت ام ...

حالا تو میگی نمی‌دونستی چجوریع من وقتی اقدام کردم گفتم آخ جون ی حاملگیه دیگ مثه قبلی نه ماه مثه جت کارامم میکنم 

شوهرم هر شب شام میپزه من عق میزنم

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ترس زایمان زودرس و مردن بچه و سرکلاژ رو نداری که به اینا میگی تاوان خواهر

ای وای واقعا سخته 

خدایی نکرده تو این شرایط نیستین که؟

ای وای واقعا سخته خدایی نکرده تو این شرایط نیستین که؟

پارسال توی همین شرایط یودم بچه رو از دست دادم و الان باز باردارم با هزادتا دردسر..خواهر دوقلوم هم دیروز سرکلاژ شده دهانه رحمش باز شده.‌فقط میتونم بگم بیچاره مادرم

پارسال توی همین شرایط یودم بچه رو از دست دادم و الان باز باردارم با هزادتا دردسر..خواهر دوقلوم هم دی ...

خدا صبرت بده انشاالله همه چی برات جبران بشه

میگن تو حاملگی ب سمت چپ بخواب خون‌رسانی خوب باشه شبا ب سمت چپ بخوابم خفه میشم فقط نیم خیز ب پشت

من هم اینو از زبون یکی دو تا حامله شنیدم چرا همچین چیز اشتباهی رو باور میکنید بهترین نوع خواب به سمت راست خوابیدنه 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
قند بارداری نداری؟

نه اصلا مشگل کم آبی نیس مشکل اینجاس موقع خواب دوتا غده جلو تنفسمو میگیره که تازه پیداش شده از بعد حاملگی 

مجبورم مثه اسب دهنمو باز کنم نفس بکشم تا صبح 

صبح کلا دهنم میشه کویر 

عه سلام تمنا خوبی؟ انحراف یا پولیپ بینی نداری؟ علامت اینو میگه جدا از حاملگیت

سلام عزیزم نه اولین باره ب این مشکل خوردم خوندم تو سایت خیلیا بعد حاملگی اینطور شدن تا زایمان

باز بارداری من مجردم به فنا رفتم خخخ

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن