2777
2789
عنوان

اسم دختر موردعلاقتون

202 بازدید | 34 پست

اسامی که توی دخترا خیلی دوسشون دارید و اگر یه روز بچه داشتین اسمش رو میزاشتین خودم چند تا اسم رو دوست دارم اما حس می‌کنم یکم عجیب غریبن : آرامش پریشان دلیار آشوب تپش  به شخصه خودم دلیار رو بیشتر دوست دارم اما بقیم حس می‌کنم قشنگن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رومینا خانم 🌹 هم اسم خودم تقریبا

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

من اسم خودم رو خیلی دوست دارم اگر اسم خودم نبود میذاشتم رو دخترم😂

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

آخه پریشان؟؟؟ توروخدا دیگه هر اسمی رو بچه نذارید اسم انرژی داره 

ی عمر میخوای پریشان صداش کنی

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
اسمش چیه ؟؟

آیدا

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم