2777
2789
عنوان

اسم دختر موردعلاقتون

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 34 پست
😂😂 تازه من از اسم ضربان هم خوشم میومد قبلا بعد دیدم این چیه دیگه

اینایی هم ک گفتی بعدا میبینی چیه😆😂

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
درستهمنم ب خیلی از اسم ها علاقه داشتم ولی ب ی چیزایی فکر میکردم منصرف میشدماینکه تو جامعه چ ارتعاشی ...

میراث که خیلی اسم قشنگیه من خودم میراثو دوست دارم اما یه مقدار تو جامعه هنوز به خاطر معنی دیگش جا نیوفتاده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میراث که خیلی اسم قشنگیه من خودم میراثو دوست دارم اما یه مقدار تو جامعه هنوز به خاطر معنی دیگش جا نی ...

تو زبان ترکی معنی خوبی نمیده 

ی جورایی ینی بی صاحاب

مثلا میخوان بگن فلان وسیله رو جمع کن از وسط خونه میگن این میراثتو بردار از اینجا

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

علائم فشار خونه پریشان آشوب تپش 😂

It's my first time I living this life,DUH                                  تمام دلخوشی زندگی من اینست••که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯.                من دیگه مشکلم با مهاجرت حل نمیشه باید سیارمو عوض کنم😐 " کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود :)" -                                     ✨INTP *