2777
2789
عنوان

اسم دختر موردعلاقتون

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 34 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هلنمادیارستاآیداترانه

مادیا؟

یه ن کنارش بیاد به معنی اسب ماده میشه

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                   ❌تعلیق نیستم ولی دیگه فعالیتی ندارم برای همیشه❌                                                        

آخه پریشان؟؟؟ توروخدا دیگه هر اسمی رو بچه نذارید اسم انرژی داره ی عمر میخوای پریشان صداش کنی

حس می‌کنم باحاله اما فعلا نه بچه ای در کاره نه خودم دوست دارم اما حس می‌کنم زیباست 

با اسم هایی که گفتی باید جمله بسازیم😅

انگار یه تراپیست داره به طرف از علائم مریضیش میگه😅🤣

سعید😁عاشق طبیعت،عاشق ماهیگیری،عاشق ادبیات،عاشق خندیدن و شوخی کردن،عاشق سرعت چه با موتور چه با ماشین، عاشق فیلم دیدن و.................از دل برود هر آنکه................خیلی عالی میشه واسه عکس پروفایلت عکس بچه هارو بذاری🥰🥳👍

اسمهای انتخابیت خیلی بد معنی هستن ، دل آرا الارا گل آرا رو میپسندم اسم دختر باید ناز داشته باشه آلال ...

چرا بعضیاش که خیلی خوبه دلیار رو خودم خیلی دوست دارم تپشم یه حس سر زندگی بهم میده

حس می‌کنم باحاله اما فعلا نه بچه ای در کاره نه خودم دوست دارم اما حس می‌کنم زیباست

باشه ب هرحال این ظلم رو در حق فرزند آیندت نکن🙄

اتخاب اسم خیلی مهمه نباید جوگیرانه عمل کرد

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
باشه ب هرحال این ظلم رو در حق فرزند آیندت نکن🙄اتخاب اسم خیلی مهمه نباید جوگیرانه عمل کرد

کاملا موافقم اما من به تعداد از اسامی تک که خوشم اومده بود رو گفتم .من خودم اسمم معنیش قشنگه اما چون زیاده دوسش ندارم

با اسم هایی که گفتی باید جمله بسازیم😅انگار یه تراپیست داره به طرف از علائم مریضیش میگه😅🤣

ن باید رو کاغذ بنویسی بعد پاره کنی ازت دورشن

پریشان آشوب تپش خشم هیاهو استرس🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
کاملا موافقم اما من به تعداد از اسامی تک که خوشم اومده بود رو گفتم .من خودم اسمم معنیش قشنگه اما چون ...

درسته

منم ب خیلی از اسم ها علاقه داشتم ولی ب ی چیزایی فکر میکردم منصرف میشدم

اینکه تو جامعه چ ارتعاشی داره چجوری مخففش میکنن تو فرهنگهای مختلف چ معنی و مفهومی داره...

مثلا یکی از بلاگرا اسم بچشو گذاشته بود میراث ک خب چون من خودم ترک هستم میدونم معنی جالبی نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️