2777
2789
عنوان

براشمام نگا میکنن

51 بازدید | 4 پست

من اهل مد نیستم ساده میپوشم همین شلوار وکفش وچادر و... بعد همسایه یا خاله.. فامیل هرجا میبینن از پایین کفش نگا میکنن  تابالا مثلا چی پوشیدم..یادرحین احوال پرسی جای صورت از پایین کفش نگا میکنن میان تا توی صورتت بهم بر میخوره.. نگاهشون یجوریه.. مثلا فک میکنن پول نداریم لباس بخریم یاانگار دارن به گدا نگا میکنن.. نمیدونم منظورمو رسوندم.. یانه.. مثلا نگا میکنن چی پوشیدی..براشمام هست با اطرافیان من عتیقن و فضولن؟؟ 

کاربری قبلی گیلدخت..گوگولی79

منم روی مد نیستم اما شیک لباس میپوشم چادری هم هستم، حالا اول خودت ببین تیپ خودت مشکلی نداره، نمیشه که همه هی بخوان برانداز کنن حالد یکی دو نفر بودن میگفتیم مشکل دارن ولی میگی همه همینطورن عجیبه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم روی مد نیستم اما شیک لباس میپوشم چادری هم هستم، حالا اول خودت ببین تیپ خودت مشکلی نداره، نمیشه ک ...

همه ن بعضیا مثلا خالم.. یا یکی دوتا همسایه.... 

کاربری قبلی گیلدخت..گوگولی79