2777
2789
عنوان

خانما برای خواهرم دعا کنید تو این شب عزیز بچه شو از دست داده

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 83 پست
منم زن داییم مجبور شد بچه مرده رو از تو شکمش به روش زایمان طبیعی بیارن بیرون چون اگه جور دیگه میاور ...

بچه ما سالم بود که رفتن بیمارستان برای زایمان ولی روال زایمان طبیعی ۷ ساعت طول کشیده بود و خواهرم یدفعه حالش بد میشه و تا سزارین میکنن بچه دیگه نفس نداشته ... هم درد طبیعی کشید هم درد سزارین ..دست خالی هم برگشت ..چی بدتر از این دیگه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااااای خدااااا... ینی قرار نیست خوب بشه ... روانشناس نمیره اصلا با کسی حرف نمیزنه حتی براش نوبت گرف ...

چرا خوب نشه من بجز مادرو خواهر و برادرم همه ی اطرافیان طعنه میزدن بیشتر اذیت میشدم.یکی میگفت مامانم میگه اون نمیتونه توکه میتونی پشت سرهم بچه بیار.یکی میگفت بچت فلج بود.یکی میگفت دیگه بچه دار نمیشی یکی میگفت هرکی مثل توشده بچهش مرده خوده زنه هم خوب نشده.

خیلی وحشتناکه... همش میگه کاش اگه قرار بود نمونه همون اول سقط می‌شد نه زمانیکه با ساک بیمارستان و کر ...

عزیزم خیلی غمگینه.

شوهرش چی میکنه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

چرا خوب نشه من بجز مادرو خواهر و برادرم همه ی اطرافیان طعنه میزدن بیشتر اذیت میشدم.یکی میگفت مامانم ...

اطرافیان ما هم همینطور ..حتی مادرشوهرش پیش بقیه گفته ی بچه نتونست نگه داره و خواهرم داغون شد با این جمله ... ما نمیزاریم کسی بیاد دیدنش یا تلفن بزنن حرف بزنن چون فقط نمک می‌پاشن  

عزیزم خیلی غمگینه.شوهرش چی میکنه

خیلی غمگینه خیلیییی بیشتر از حد ... شوهرش خیلی خوبه خداروشکر... با اینکه خودش داغونه ولی مث پروانه دورش میگرده و میگه تو برام مهمی ..خداروشکر خودت سالمی و براش کادو و سفر و ... هیچی کم نمیزاره ... درسته مادرشوهرش گفته بود عروسم ی بچه نتونست نگه داره ولی خب شوهرش خیلی خوبه 

اطرافیان ما هم همینطور ..حتی مادرشوهرش پیش بقیه گفته ی بچه نتونست نگه داره و خواهرم داغون شد با این ...

بیشتر از بچه خواهرت غصه حرف و میخوره عزیزم .درکش میکنم منم پدرشوهرم میگفت بچت فلج بوده .حتی دومی و که بار داربودم گفتش اینم میخوای فلج ب دنیا بیاری.

ولی خدا بزرگتراز این حرفاس خواهر.پسردومیم ۸ماه بدنیااومد دکترگفت۳۰درصدامکان داره بمونه. وقتی تودستگاه رفتم بالا سرش گفتم خدایافقط ی جمله ب خاطر حرف مردمم که شده کمکم کن.اصلا ی ارامشی گرفته بودم همه متعجب بودن خداهم معجزشو بهم نشون داد‌

بیشتر از بچه خواهرت غصه حرف و میخوره عزیزم .درکش میکنم منم پدرشوهرم میگفت بچت فلج بوده .حتی دومی و ک ...

خداروشکر عزیزم ... خدا انشا... معجزه شو به ما هم نشون بده و دل خواهرمو شاد کنه حرف بقیه مهم نیست الان فقط خواهرم مهمه که دلش آروم بگیره بخدا