شنیدیم که گفته عروسم بعد چند سال ی بچه رو نتونست تا آخر نگه داره ...
ای خدااااا متاسفم براش چقدردلش سیاهه ولی مطمعن باشین یه حکمتی داشته به خواهرت بگو ببین میخواسته بعدن چه اتفاقی برات بی افته که بدتر از این بسوزی خدا برات بهترشو میاره نگران نباش
الهی بمیرم بمیرم ... چه جهنمی بود اون روز که با کریر خالی و ساک دست نخورده بیمارستان برگشتیم خونه .. ...
ببین تمام اینایی که میگی دوست من ۴ سال پیش تجربه کرد خیلی خیلیییی سخته ولی بعد اون بچه خدا بهش یه دوقولو دختر پسر سالم داد که همه اون سختی هارو شست و رفت الان وروجکهاش بزرگ شدن نزدیک مدرسه رفتنشون هس فقط تنهاش نذعرید تراپی ببرید و بعد ۶ ماه اقدام کنه انشالله خدا بهش نی نی سالم و صالح میده🌹
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
شنیدیم که گفته عروسم بعد چند سال ی بچه رو نتونست تا آخر نگه داره ...
این زن باید بترسه از این حرفی که زده زخم زبون اونم به مادری که عزادار بچش هس جاش بودم دعا میکردم خدا بابت این دل شکستن این دنیا باهام تسویه کنه که اگر بمونه برای اون دنیا کارش زاره
این زن باید بترسه از این حرفی که زده زخم زبون اونم به مادری که عزادار بچش هس جاش بودم دعا میکردم خدا ...
به خدا واگذارش کرده ... انگار خواهر من خودش دلش میخاسته بچه ش بمیره بعد ۹ ماه سختی و ... یا مثلا از عمد کاری کرده ... خواهر من در برابر همه اینا سکوت کرده امیدوارم خدا خودش جواب شون رو بده
ببین تمام اینایی که میگی دوست من ۴ سال پیش تجربه کرد خیلی خیلیییی سخته ولی بعد اون بچه خدا بهش یه دو ...
اینکه خدا حتما براش جبران میکنه شکی نیست ولی همش برام سواله که چرا؟؟ واقعا چه حکمتی در کاره ؟؟ ی داغ ابدی ی زخم عمیق روی دل این مادر بمونه و بعد براش جبران بشه خب همونو از اول یا نده یا نگیر ..آخه چرا ی نفر باید آنقدر زجر بکشه و اینجوری تو ذوق ش بخوره اونم بچه اول آدم