2777
2789
عنوان

خانما برای خواهرم دعا کنید تو این شب عزیز بچه شو از دست داده

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 83 پست

عزیزم چه شرایط سختی

ولی فعلا برا بارداری صبر کن باید غمش کم بشه بعد هم میدونی چه استرسی رو باید تحمل کنه تا پایان بارداری و زایمان

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم چه شرایط سختیولی فعلا برا بارداری صبر کن باید غمش کم بشه بعد هم میدونی چه استرسی رو باید تحمل ...

آره گلم فعلا تا ۶ ماه اجازه بارداری نداره ... و خودشم انقدر ترسیده میگه من دیگه نمیخام زایمان کنم بچه نمیخام دوباره اینجوری بشه خودمو میکشم و ... برای همین فعلا از نظر روحی میخایم بهتر بشه بپذیره بعد دوباره اقدام کنه الان اصلا شرایط روحی نداره 

آره گلم فعلا تا ۶ ماه اجازه بارداری نداره ... و خودشم انقدر ترسیده میگه من دیگه نمیخام زایمان کنم بچ ...

خیلی سخته غم خواهرت غم بزرگیه خدا کمکش کنه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
شوهرش میگه فعلا شرایط شکایت نداریم حال خودمون به اندازه کافی خراب هست یکم اوضاع روحی مون بهتر بشه شک ...

خدا ب شما و خواهرتون صبر بده،ولی همون موقع باید شکتیت میکردین ک بچه وجود داشت ،نه الان ک اون طفل معصوم دیگه نیست،

این اتفاق برای منم افتاد،صحیح و سالم با کلی ازمایش و سونو ک بچه سالمه رفتم سزارین شدم،تو اتاق عمل ک ندیدمش چندساعت بعد گفتن ک نفس نکشیده و رفته،

همون روز شوهرم شکایت کرد،چقدر دویید دنبال پرونده ک کالبد شکافی و .......

اخرشم هرچی مشکل ممکن بود رو چسبوندن ب بچه بی پناهم و گفتن این لیست بلند بالا مشکلات بچه بوده ک فوت شده.

ایشااللله ک اگه بلایی سر بچه نازنیم اوردن خدا سر عزیزاشون بیاره،

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
بچه ما سالم بود که رفتن بیمارستان برای زایمان ولی روال زایمان طبیعی ۷ ساعت طول کشیده بود و خواهرم ید ...

الهی    ان شاالله  خدا به زودی فرزند سالم و صالح قسمتش کنه عزیزم🥺🤲🏻🥲❤️

خدا ب شما و خواهرتون صبر بده،ولی همون موقع باید شکتیت میکردین ک بچه وجود داشت ،نه الان ک اون طفل معص ...

عزیزم ... شما بعدش بچه دار شدین؟؟ انقدر حال همه همون بد بود و خواهرم خودش تو آی سی یو و ... دیگه به هیچی فکر نکردیم بعد هم همه گفتن فایده نداره خودتون رو اذیت نکنید تهش دکتر تبرئه میشه و ی تقصیری هم به شما میبندن و خواهرم از عذاب وجدان دق میکنه برای همین دنبالش فعلا نگرفتیم 

عزیزم ... شما بعدش بچه دار شدین؟؟ انقدر حال همه همون بد بود و خواهرم خودش تو آی سی یو و ... دیگه به ...

بعد ۸ ماه دوباره باردار شدم،

دوندگیش زیاده و اخرشم ادم محکوم میکنن

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
بعد ۸ ماه دوباره باردار شدم،دوندگیش زیاده و اخرشم ادم محکوم میکنن

خداروشکر انشا... بسلامت بغلش کنی عزیزم برای خواهر منم دعا کن ... دقیقا آخرش محکوم میشی شوهرخواهرم میگه اگه ی درصد تقصیر برای مادر بنویسن خودشو میکشه از عذاب وجدان .. همین الانم همش میگه تقصیر من بود نتونستم زایمان طبیعی کنم تقصیر من بود بیشتر تلاش نکردم و .... دیگه خدا نکنه ی درصد هم بگن مقصر بوده ... چون از این جماعت قاتل هرچی بگی برمیاد 

خیلی غمگینه خیلیییی بیشتر از حد ... شوهرش خیلی خوبه خداروشکر... با اینکه خودش داغونه ولی مث پروانه د ...

خدارو هزار بار شکر خواهرت سالمه بنده خدا اگر دور از جون مادر میرفت اون بچه که ارزش نداشت .

مادرشوهرشم از بیشعوری این حرفو زده خاک بر سره بی فرهنگ ش 

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

خدارو هزار بار شکر خواهرت سالمه بنده خدا اگر دور از جون مادر میرفت اون بچه که ارزش نداشت .مادرشوهرشم ...

دقیقا همینکه خودش سالمه برای ما کافیه ... ولی خودش دلش آروم نمیشه... مادرشوهر شم به خدا واگذار کردیم 

دقیقا همینکه خودش سالمه برای ما کافیه ... ولی خودش دلش آروم نمیشه... مادرشوهر شم به خدا واگذار کردیم

اروم میشه فقط دوای دردش گذره زمانه.خدا انشالله کمکش میکنه توکلی به خدا.

دختر داییم بچش 4 سالش بود تاپ خورد تو سرش مغز بچه ریخت رو زمین.

جای شکر داره که این اتفاقات براش نیفتاده

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!