2777
2789
عنوان

خانما برای خواهرم دعا کنید تو این شب عزیز بچه شو از دست داده

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 83 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خیلی سخته 9 ماه بارداری با امید بری بیمارستان.خدا به دلتون صبر بده

خیلی وحشتناکه... همش میگه کاش اگه قرار بود نمونه همون اول سقط می‌شد نه زمانیکه با ساک بیمارستان و کریر رفتم که بیارمش... نه زمانیکه اتاقش حتی بادکنک آرایی شده و همه منتظرن ..خیلی شوک بدی بهش وارد شد چنان ضربه ای خورده که حتی با خودشم حرف نمیزنه

دکتر ش گفت به صلاح نیست خودش حالش خیلی خیلی خراب بود و گفتن اگه ببینه دیگه ازش دل نمیکنه و حالش بدتر ...

وا چه دکتری،بوده والا 

اصلا اینجور نی 

الان همیشه به این فکر میکنه کاش بغلش کرده بودم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
منم پسرم فقط ۱ روز زنده بود نزاشتن ببینم همون بهتر که ندیدش. اگه حال روحیش خوب نیست بره روانشناس م ...

خواهر من همش میگه بچه م چه شکلی بود کی دیده بهم بگه و ... بعضی وقتا جگرم آتیش میگیره میگم کاش میزاشتیم بغلش کنه ببینتش ... همش هم میگه الان بود ۵۰ روزش بود الان بود واکسن ۲ ماهگی داشت الان بود و.... ینی انگار مغزش فقط داره همینو شمارش میکنه 

خدانکنه عزیزم.فقط بزارید خوب گریه کنه جلوشو نگیرید میشه عقده.تنهاش نزارید من شهر غریب تنها هم بودم ه ...

تنهاش نمیزاریم ولی خب اصلا انگار تو ی دنیای دیگه س نه حرف میزنه نه میخنده ... فقط دعا میکنم زودتر باردار بشه چون فقط ی بچه دیگه میتونه بهش زندگی ببخشه

خواهر من همش میگه بچه م چه شکلی بود کی دیده بهم بگه و ... بعضی وقتا جگرم آتیش میگیره میگم کاش میزاشت ...

منم اوایل همین بودم  سعی کنید راضیش کنید روانشناس بره .

اما دوست نداشتم اینو بگم من از وقتی بچم و از دست دادم افسردگی گرفتم بااینکه الان دومی ۹سالشه بازم  افسردگیم خوب نشده.از لحاظ عاطفی کنارش باشین بتونه کناربیاد باموضوع

وا چه دکتری،بوده والا اصلا اینجور نی الان همیشه به این فکر میکنه کاش بغلش کرده بودم

دقیقا الان همش فکر میکنه بچه م حتی بغل مامانشو حس نکرد رفت زیر خاک ... ما هم اون موقع انقدر شرایط مون بد بود نمیتونستیم تصمیم بگیریم 

تنهاش نمیزاریم ولی خب اصلا انگار تو ی دنیای دیگه س نه حرف میزنه نه میخنده ... فقط دعا میکنم زودتر با ...

حق داره عزیزم ضربه سختی خورده.منم با هیچکس حرف نمیزدم وهیچ جا هم نمیرفتم .تلویزیونم نمیدیدم حالم بد بود وبی قرار

الهی بمیرم بمیرم ... چه جهنمی بود اون روز که با کریر خالی و ساک دست نخورده بیمارستان برگشتیم خونه .. ...

منم زن داییم مجبور شد بچه مرده رو از تو شکمش به روش زایمان طبیعی بیارن بیرون  چون اگه جور دیگه میاوردن فک کنم گفتن شاید برای بچه بعدیش دیگه نشه . خیلی ناراحت بودن و بچه مرده یه دختر خوشگل بود ولی خدا لطف کرد و ماشاالله دوباره حامله شد 

الهی بمیرم بمیرم ... چه جهنمی بود اون روز که با کریر خالی و ساک دست نخورده بیمارستان برگشتیم خونه .. ...

ان شاالله خدا به حق این شب عزیز بسلامتی فرزند سالم و صالح بهش هدیه کنه❤️🥲🥰🤲🏻

شوهرش میگه فعلا شرایط شکایت نداریم حال خودمون به اندازه کافی خراب هست یکم اوضاع روحی مون بهتر بشه شک ...

عزیزم باید اون تایمی که بچه فوت شد کالبد شکافی میکردن اینجور دیگه فایده نداره درخواست دوستی به  دادم خواستم راهنمایت کنم 

منم اوایل همین بودم سعی کنید راضیش کنید روانشناس بره .اما دوست نداشتم اینو بگم من از وقتی بچم و از ...

وااااای خدااااا... ینی قرار نیست خوب بشه ... روانشناس نمیره اصلا با کسی حرف نمیزنه حتی براش نوبت گرفتیم نمیره... این شوک و ضربه ای که بهش وارد شده بعید میدونم تا آخر عمر یادش بره من که خواهرشم هنوز که هنوزه بعضی شبا میشینم گریه میکنم یادم میاد ... خودشم میگه تا عمر دارم یادم نمیره بچه مو