من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
تهدیدم کردگفت بچه راازت میگیرم میبرم حسرت دیدنش رو تو دلت میزارممجبورم کرد به توافق اجباری
از رفتارت سو استفاده میکند بچه رو بزار برو بگو طلاق بده همه چیزم کامل بگیر بگو طبق قانون شرع بچه مال خودته خودت بچه برندار که هزینه طلاق رو ندد و برد دنبال عشق حال خودش جدیتر باش همه چیز رو طبق قانون مطالبه کن
منم دیونه کرده بود اینقدراسترس و تنش بهم وارد کرد نتونستم درست تصمیم بگیرم
با مشاور حقوقی صحبت کن نترس بچه اگر تو رو دوست داشت میاد پیش شما اما اگر آوردی بزو و نماند ضربه مالی میخوری بگو طبق قانون و شرع همه چیز میگیرم جهیزیه سالم و نو بخرد بدد.بچه نمیخوام چون ادای بچه کنی از فرصت سوء استفاده میکند و از نظر مالی به نفع اون میشد بزار برد اقدام طلاق کند اصلان حرص نخور بگو مرد باش طلاق بده