2777
2789
عنوان

کی شوهرش بعد از طلاق برگشته

| مشاهده متن کامل بحث + 5189 بازدید | 217 پست
اینی که میگم رو اگه میشه براش بفرستبه خاطر اینکه تو قویترین مردی هستی که تو زندگی میتونم بهش تکیه کن ...

عزیزم من اینایی که شما نوشتی انجام دادم این آقا تا طلاق میره و امکان داره برگرده امکان داره برنگرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم چی میگی جای من نیستی همسرم الان ۶ماه اینطور عوض شده اصلا اینطور نبوداخه ۱۰سال باهاش زندگی کرد ...

۶ماه چیه زن فاحشه تو یه روز مخ میزنه متاسفانه مخ شوهرت زده شده جوری که بچه رو داده خونه هم دادی که فقط از سرش بازت کنه زود طلاقت و بده بره زنیکه رو بگیره بعد تو هنوز فکر می‌کنی بعد طلاق میاد پیش تو 

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

شما چیکار کردید؟؟اینقدر میرفت رو اعصابم من از استرس و اضطراب شبا نمیخوابیدم

پدر من درآورد خانوادمو اذیت کرد خودمو آزار میداد بچم استرس گرفته بود تو یک ماه چند بار اسباب بردم آوردم جون به لبم کرد آخر توافق کردم جدا شدیم ولی برگشتیم به زندگی ولی قشنگترین روزهای زندگیمو خراب کرد فرصت مادر شدن تو زمان خوب رو ازم گرفت 

عزیزم من اینایی که شما نوشتی انجام دادم این آقا تا طلاق میره و امکان داره برگرده امکان داره برنگرده

ایشون تلاشش رو بکنه چون بچه داره و دلش باهمسرشه حالا اگه تقدیر الهی چیز دیگه ای بود خدا خودش زندگیشو به بهترین شکل سامون میده ان شاالله

ایشون تلاشش رو بکنه چون بچه داره و دلش باهمسرشه حالا اگه تقدیر الهی چیز دیگه ای بود خدا خودش زندگیشو ...

یعنی هر کاری از دستم برمیومد تو این ۶ماه کردم

اینقدر توهین شنیدم 

بی احترامی دیدم 

ولی گفتم اشکال نداره بزار درست بشه 

نشد که نشد