2777
2789
عنوان

کی شوهرش بعد از طلاق برگشته

| مشاهده متن کامل بحث + 5187 بازدید | 217 پست
زندگی منم روی هواست بابا به جهنم هرچه پیش اید خوش اید چه کاری از دستمون برمیاد؟ بسپار به خدا برو جلو

برای خوب شدن زندگیت دعا کردم وصلوات فرستادم 

انشاالله هرچی خیره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تشکر عزیزممن خودخوری هام به خاطر کارای که تو زندگی بااین مردکردم و جوابم رواینطور داده

واگذار کن به خدا 

من یه قانونی دارم توی زندگیم تو هم انجامش بده ...از لج دشمنم بلند میخندم  شاد زندگی میکنم تا بیشتر بسوزند....تو هم انقدر خوب زندگی کن که بسوزند..نذار چوب کثافت کاری اونها رو بچه ات بخوره اولین کار یه مسافرت دوتایی برید 

یه مامان که عاشق بابای بچه هاشه

واگذار کن به خدا من یه قانونی دارم توی زندگیم تو هم انجامش بده ...از لج دشمنم بلند میخندم شاد زندگی ...

سلام 

ممنون عزیزم

سپردم به خدا

به یاری خدا روزی میاد که دل منم واقعی واقعی خوشحال خواهد بود و لبخند واقعی رو لبام خواهد آمد مطمعنم

سلام ممنون عزیزمسپردم به خدابه یاری خدا روزی میاد که دل منم واقعی واقعی خوشحال خواهد بود و لبخند واق ...

سلام عزیزم 

آره فدات شم نگران هیچی نباش خداهست .صبر کن هنوز قصه به آخر نرسیده ❤️

یه مامان که عاشق بابای بچه هاشه

سلام عزیزم آره فدات شم نگران هیچی نباش خداهست .صبر کن هنوز قصه به آخر نرسیده ❤️

عزیزم

واقعا همینطوره

انشاالله آخر و عاقبت همه ما ختم به خیر بشه 

انشااله اخر قصه هممون قشنگ و زیبا باشه