2777
2789
عنوان

کی شوهرش بعد از طلاق برگشته

| مشاهده متن کامل بحث + 5189 بازدید | 217 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهریه رودرقبال یه خونه بخشیدم چاره نداشتماواره میشدم

فقط خونه؟ حالا ک مشتاق طلاق بود و دارا هم بود ماشبنو و پول نقد هم میگرفتی‌. چرا رو بچه رو نقطه ضعفت کردی؟ بچه هم مینداختی روش ببینم چجوری از پسش برمی اومد؟ اون تو رو طلاق داد ک بره پی عشق و حال. دو روز بعدش بچه رو هم برات می اورد. مرغ هم ازقفس پرید دیگه برنمیگرده

وقتی پای یکی دیگه میونه، دیگه بیشتر از این خودتو بی ارزش نکن!

اون مرد دوست نداره و نمیخواد ادامه بده تو هم قوی باش و بپذیر، مطمئن باش آدم درست تو توی زمان درستش میاد 

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁

عزیز دلم...خدا ب داد مظلومیتت برسه.لعنت ب شوهرت و کسیکه باعث شده جدا شین.شوهرت آدم نیس ولش کن بره

خدا به داد همه خانم های که مثل من صاف و ساده زندگی کردن 

و سرشون تو زندگی بود برسه

به داد همه خانم های مظلومی که اگر کسی بهشون ظلم و خیانت و بدی کنه 

حتی دلش رو ندارن جواب بدیشون رو بدن برسه 

خدا به داد انسانهای درست تو جامعه کثیف برسه 

که هرچی میکشیم به خاطر قلب پاک و وجدان درستمون

وقتی پای یکی دیگه میونه، دیگه بیشتر از این خودتو بی ارزش نکن!اون مرد دوست نداره و نمیخواد ادامه بده ...

تو شوک هستم هنوز

پذیرشش برام خیلی سخته

از اون طرف همه جوره کنارش بودم تو سختیها

الان که میخواستیم مثل آدم زندگی کنیم 

این بلا رو سرم آورد

وضع مالیش خوب شد 

رفت کیفش رو با یکی دیگه بکنه

[QUOTE=366871384]خدا به داد همه خانم های که مثل من صاف و ساده زندگی کردن  و سرشون تو زندگی بود برسه الهی آمین.بسپر بخدا...قطعا بی جواب نمیمونه انشاالله شوهرت ب دلش بیفته برگرده سمتت اگه نیومد منتشو نکش بذار بره.اما مطمن باش ظلمش همین دنیا جواب داده میشه.