2777
2789
عنوان

کی شوهرش بعد از طلاق برگشته

| مشاهده متن کامل بحث + 5199 بازدید | 217 پست
من ساده بعداز بخشیدن مهریه فهمیدماینقدر که به شوهرم مطمعن بودن حتی شک نکردم به این قضیهچون سادگیم و ...

پاشو برو از ی وکیل مشورت بگیر ببین میتونی زیرش بزنی

کم کم نصف اموالش رو باید بگیری 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا منم این کارارو کردم چقدر واسطه فرستادم گفت طلاق که طلاق مهریه هم بهم داد طلاقمم داد ولی بعد از ...

واقعا

چطور میشه پشیمون بشن 

خدا کنه اینم پشیمون بشه 

با خواهر شوهرم صحبت میکردم 

اونم میگفت مطمعنم پشیمون میشه 

ولی با اینکارا و رفتارای که این مدت ازش دیدم 

بعید میدونم

من تا لحظه ی آخر خونه رو ترک نکردم ولی انقدر خون به جگرم کرد

خدالعنتشون کنه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

از کجا فهمیدی با اون زنه ست 

زنه کثافت مطلقست یا مجرده 

کاش نمیذاشتی فروشنده زن بگیره

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...
واقعاچطور میشه پشیمون بشن خدا کنه اینم پشیمون بشه با خواهر شوهرم صحبت میکردم اونم میگفت مطمعنم پشیمو ...

چطوری کسی که بت خیانت کرده  و زندگیتو خراب کرده رو هنوز دوست داری تازه منتظری برگردی 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
خدارو هزار مرتبه شکر خونه و حقوق داری ؛بچه هم پیشته؛ این وسط سرتم بالاست اون رو سیاهه

اون الان دوران خوشش

من دارم شب و روز گریه میکنم وعذاب میدم خودم رو 

اون پی خوشگذرونیش

من دیگه هیچ کارم دست خودم نیست

مهریه رودرقبال یه خونه بخشیدم چاره نداشتماواره میشدم

ببین یکی از فامیلامون دوست پسر داشت شوهرش فهمید گفت طلاق بگیریم 

هر کاری کرد زنه گفت زندگیم و بچه هامو دوست دارم و به هیچ وجه طلاقونمیگیرم شوهرش هر کاری کرد توافق حکردوبرای طلاق دادگاه  گفت مهریه رو پرداخت کن بعد طلاق بده  مرده خیلی پول دار بود  ولی مهریه هم نداد  زنه رو برد انداخت خونه ی باباش  زنه گفت طلاق نمیخوام که نمیخوام  ۲ سال خونه ی باش موند مرده نفقه هم میداد ولی مهریه که دادگاه بریده بود نمی‌داد  بعد از دو سال مرده خسته شد و رفت زنه رو آورد الان دارن زندگی میکنن

اینی که میگم رو اگه میشه براش بفرست

به خاطر اینکه تو قویترین مردی هستی که تو زندگی میتونم بهش تکیه کنم مهرت از دلم بیرون نمیره

به خاطر اینکه هیچ کس رو مثل تو محکم و زحمتکش توی زندگیم نداشتم نمیخام سایت از سرم کم بشه سایت رو از سر من و بچم برندار مابه تو نیاز داریم اما من به تصمیمت احترام میذارم مرد زندگیم هر طور صلاح بدونی من اطاعت میکنم کوه استوارم

این رو بفرست و به حرفایی که تو سایت میزنن توجه نکن تو بچه داری زندگیت نباید از هم بپاشه

اگه نتیجه گرفتی تو کلاسای همسرداری آقای حسینی که اسمش تنها مسیر آرامشه شرکت کن ان شالله بقیش هم درست میشه

اون الان دوران خوششمن دارم شب و روز گریه میکنم وعذاب میدم خودم رو اون پی خوشگذرونیشمن دیگه هیچ کارم ...

بذار خوش باشه، خوشیش طول نمیکشه؛ اگه بدونی شوهر من چکار کرده و من مجبورم بمونمو تحملش کنم ؛ باورت میشه الان شرایط تو رو فهمیدم میگم کاش شرایطتتو داشتم هم کار داشتم هم خونه هم بچه هام ؛ میگذاشتمش راااحت کنار