2777
2789
عنوان

کی شوهرش بعد از طلاق برگشته

| مشاهده متن کامل بحث + 5206 بازدید | 217 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونمنمیتونم قبول کنمهمسرم و زندگیم رو از دست دادم

میدونم سخت  طلاق اونم با یه بچه  ولی زندگی بعد از خیانت حماقت اعتماد  که از بین بره با هیچی برنمی گرده حتی اگه پشیمونم شد تو دیگه قبولش نکن 

که اگه جاتون برعکس بود الان زندت نمیذاشت

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
خوب کردی سقف بالا سر مهم هست مخصوصا که بچه داری فقط دوست خوبم ببین الان طبیعی هست گریه کنی ناراحت با ...

من آنقدر قرص آرام بخش می‌خوردم الان خیلی اتفاق ها با زور یادم میاد ولی من دهن گا.... پدر دو طرف رو در آوردم طوری که میومدن التماس میکردن دیگه کاری به کار این نداشته باش

میدونم سخت طلاق اونم با یه بچه ولی زندگی بعد از خیانت حماقت اعتماد که از بین بره با هیچی برنمی گر ...

اون حتی الان بهم میگه اگه باکسی ارتباط بگیری یا شوهر کنی 

بچه رو ازت میگیرم

من آنقدر قرص آرام بخش می‌خوردم الان خیلی اتفاق ها با زور یادم میاد ولی من دهن گا.... پدر دو طرف رو د ...

من نمتونم

نه بی احترامی کنم نه بلای سرش بیارم 

دلم میسوزه

من حتی الانم جلومادرشوهرم نمیتونم ازهمسرم بد بگم 

میگم این مادره گناه داره من بدپسرش روبگم ناراحتش کنم

هرچنداون بندگان خدا هم میگن مقصره ولی کاری از دستشون برنمیاد

اصلا