2777
2789
عنوان

کی شوهرش بعد از طلاق برگشته

| مشاهده متن کامل بحث + 5187 بازدید | 217 پست

اگه از روی هوس به اون زن نزدیک شده باشه و اون خانم هم آدم درستی نباشه، معمولا آقا از کارش پشیمون میشه.

ولی برام عجیب بود که میگید هیچ مشکلی تو زندگی باهم نداشتید و یهو پیشنهاد طلاق داد.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه از روی هوس به اون زن نزدیک شده باشه و اون خانم هم آدم درستی نباشه، معمولا آقا از کارش پشیمون میش ...

هیج کس باورش نمیشه

حتی خانواده خود همسرم

تو این ۱۰سال حتی کوچکترین مشکلی نداشتیم

هر کی میشنوه میگه شما شما که خیلی خوب بودید

اگه از روی هوس به اون زن نزدیک شده باشه و اون خانم هم آدم درستی نباشه، معمولا آقا از کارش پشیمون میش ...

زن کثافت 

فروشنده مغازه شوهرم

اینقدر لاشی و بی وجدان با زبون بازی و چرب زبونی دلش روبرده

این احتمال بسیاااااار بالا یکی رو زیر سر داره

برو بگو توافقی جدا نمیشم مهرم رو کامل بده جدا شم و بزن زیر همه چی 

بچه ارو هم نگیر بگو نمیخوامش میخوام شوهر کنم ی مدت سخته برات میدونم ولی تحمل کن بده بهش اصلاااا هم پیگیرش نشو

زرنگ باش 

عزیزم میدونم سخته ولی تحمل کن چند وقته دیگه سجده شکر میذاری ک از زندگیت رفت ایشالا بهترینا برات اتفا ...

چمیدونم

به حکمت خدا ایمان دارم

ولی دلم آتیش

هیچ جوره آروم نمیشه

واقعا میاد روزی که پشیمون بشه

ان شاالله

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
این احتمال بسیاااااار بالا یکی رو زیر سر دارهبرو بگو توافقی جدا نمیشم مهرم رو کامل بده جدا شم و بزن ...

من ساده بعداز بخشیدن مهریه فهمیدم

اینقدر که به شوهرم مطمعن بودن حتی شک نکردم به این قضیه

چون سادگیم و اعتماد بی اندازم رو خوردم

هزار بار گفتم زجه زدمگریه کردم

دقیقا منم این کارارو کردم چقدر واسطه فرستادم گفت طلاق که طلاق مهریه هم بهم داد طلاقمم داد ولی بعد از ده روز گفت برگرد من بعد از ۴ ماه برگشتم