2777
2789
عنوان

دخترای مذهبی بیاین😿

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 99 پست

با نماز نخوندن هیچی به دست نمیاریم نه تو دنیا نه آخرت. نه بهمون جایزه میدن نه پاداش که آفرین که دیگه نماز نخوندی.!
با نماز نخوندن فقط خودمون رو از خدا و رحمت واسعش و سعادت دنیا و آخرت محروم میکنیم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای جانم باشه تصویب شد که مجدد بخونم قبل خواب داشتم فریب شیطان و میخوردم.الان یکی ا دخترا تو همین تاپ ...

از منی بشنو ک نماز خون نیس روزه نمیگیره ولی خدا دوسش داره و بهش عشق میورزه 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

اگه مشکلاتی که این یکسال بعد از توبه کردنم برام اتفاق افتاده رو بدونی چی میگی

ولی بازم احساس خوشبختی و شوق دارم و مهمترین عنصر زندگیم نماز و عشق به الله و مولام مهدی جانه💚🥹

و معتقدم اگر این عشق نبود نمیتونستم با دردای الانم کنار بیام

دختر خوب شاید بیماریت تلنگری بوده که به سمت خدا بری

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲
بخون و امید داشته باش..این یه امتحانه و بی نمازی بدترین چیزه

شیطون گولم زد انگار از صبح😭یکی ا دخترا الان نوشت این بیماری امتحان تو در این دنیاست یهو به خودم اومدم🙏🏻😭

بیماری کشیدن خیلی ثواب داره و تاجایی که می‌دونم گناهاتون هم طبق شرایطی پاک میشه روایت یکم درباره بیماری ها بخونید و حواستون باشه به خدا شرک نورزید یادتون نره همه داریم امتحان میشیم 

به اندازه دلی که آروم کنی آروم میشی:)
اگه مشکلاتی که این یکسال بعد از توبه کردنم برام اتفاق افتاده رو بدونی چی میگیولی بازم احساس خوشبختی ...

توبه کردی؟شما الان عزیز خدا هستی لطفا برام دعا کن🙏🏻🙏🏻😢منم توبه میکنم و نمازمو قبل خواب بخونم دوباره

منم اگزما دارم همش بدتر میشه کل بدنم لک شده ولی هیچوقت از خدا و اماما طلبکار نباشیم ما دین رو اشتباه ...

اگزما شاید با اصلاح مزاج بهبود پیدا کنه 

مثلا یه مدت مصرف و گوجه و غذاهای اسیدی رو خیلی کم کن 

ترشی یا خوراکی سرکه دار نخور اصلا

مرنج و مرنجان
شیطون گولم زد انگار از صبح😭یکی ا دخترا الان نوشت این بیماری امتحان تو در این دنیاست یهو به خودم اوم ...

اره و اینکه امتحانای خدا برای هر بنده ای فرق میکنه هر بنده ای که بهتر باشه در درگاه خدا امتحانای سخت تری هم ازش گرفته میشه..بدون خدا خیلی دوست داره

وقتی مادر شدم حکمت برآورده نشدن خیلی از خواسته هامو فهمیدم 

مثلاً گاهی هست پسرم پسته میخواد و من خبر دارم که به پسته حساسیت داره 

هر چه قدر هم که گریه کنه من اون پسته رو بهش نمیدم اون باهام قهر می‌کنه و هر بار که می‌خوام باهاش حرف بزنم دوباره خواسته اشو تکرار میکنه و من واقعاً کلافه میشم که چطور بهت بفهمونم که برات خوب نیست یکم به من اعتماد کن ، حقیقتا انتظار دارم که پسرم به حرف مادرش اعتماد کنه چون من خیرشو می‌خوام ولی اون نمیفهمه 

این موضوع در مورد خیلی اتفاقات و تعاملات من با بچه‌ها صدق می‌کنه 

قطعاً هیچ کس مهربان‌تر از خداوند به بنده اش نیست 

پیدا کن که خدا چه هدیه ای رو میخواد بهت بده با این بیماری

بیماری کشیدن خیلی ثواب داره و تاجایی که می‌دونم گناهاتون هم طبق شرایطی پاک میشه روایت یکم درباره بیم ...

آره بیماری من جوریه که کسی چندشش میشه بهم نزدیک شه😭بازم هرچی خدا بخواد من که قدرتی ندارم