2777
2789
عنوان

دخترای مذهبی بیاین😿

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 99 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدش چی شد؟نتیجه داد اون قهر؟حاجتتونو داد؟

نه هیچوقت برآورده نشد 

دیگه هم برآورده نمیشه 

اما با هاش کنار اومدم 

می دونی اون سختی باعث شد پنجره های دیگه به زندگیم باشه 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

📎تارک الصلاه کیست؟

تارِکُ الصّلاه به شخص مسلمانی گفته می شود که تعمداً نماز را ترک کرده و نمی‌خواند. این فرد، بر اساس احکام اسلام، مرتکب گناه کبیره شده و مورد نفرین خداوند قرار خواهد گرفت.

📎خداوند در قرآن کریم، ترک نماز و سبک شمردن آن را از موانع بهره مندی از شفاعت در روز قیامت و داخل شدن در دوزخ برشمرده است. 

😂😂😵‍💫😵‍💫

بخدا مسخره نکردم 🤣 هرکاری صورتتونو خوشگل می‌کنه ، همون کارو کنین

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

اتفاقا همین بیماری باعث شد بیام سمت خداولی چرا نمیره دیگه 😭

می‌ره عزیزدلم امشب شب آرزوهاست بنویس و رها کن 

میبینی که چند وقت دیگه سلامت به زندگی ادامه دادی 

ناامیدی خیلی بده عزیزم 

شاد باش بخور بپوش بگرد 

📎حضرت محمد صلی الله علیه می فرمایند: «امت من به چهار گروه تقسیم می شوند:

۱- گروهی نماز می‏خوانند، ولی نمازشان را سبک می شمارند. «ویل» برای آنهاست، و «ویل» نام یکی از طبقات زیرین جهنم است، خداوند فرمود: «فویل للمصلین الذینهم عن صلاتهم ساهون»[۵]، پس «ویل» مخصوص نمازگزاران است، همانها که در نمازشان سهل انگارند.

۲- گروهی هستند که گاهی نماز می‏خوانند و گاهی نمی‏خوانند، پس «غَی» برای آنهاست، و «غَی» نام یکی از طبقات زیرین دوزخ است. خداوند متعال فرمود: «فخلف من بعدهم خلف اضاعوا الصلوه و اتبعوا الشهوات فسوف یلقون غَیا»[۶] : سپس جانشین آن مردم خداپرست قومی شدند که نماز را ضایع کرده و از شهوات پیروی کردند، و اینها به زودی در «غی» افکنده خواهند شد.

3- گروهی همیشه نماز می‏خوانند، و در نمازشان خشوع دارند. خداوند متعال فرمود: «قد افلح المؤمنون الذین هم فی صلاتهم خاشعون»[۷]: همانا مؤمنان رستگار شدند، آنهایی که در نمازشان با خشوع هستند.

۴- گروهی هستند که هیچ وقت نماز نمی‏خوانند، «سقر» برای آنهاست، «سقر» هم نام یکی از طبقات زیرین جهنم است که خداوند متعال فرمود: «ما سلککم فی سقر قالوا لم نک من المصلین» [۸]: (اهل بهشت از اهل جهنم سئوال می‏کنند) چه چیزی شما را به «سقر» کشاند؟ در جواب می‏گویند : ما از نمازگزاران نبودیم.» [۹]

نه هیچوقت برآورده نشد دیگه هم برآورده نمیشه اما با هاش کنار اومدم می دونی اون سختی باعث شد پنجره های ...

عزیزدلم من هیچ امیدوارم برای شما حداقل اونی بشه که دلت شاد بشه😢من خیلی دلم نازکه طاقت ندارم ببینم یکی ب آرزوش نرسه