2777
2789
عنوان

اعتیاد به موسیقی

115 بازدید | 26 پست

من  چند ساله هرروز آهنگ گوش میدم اونم نه ۱ ساعت. هر لحظه هردقیقه‌

صبح ،ظهر، شب، موقع خوااب هنذفری تو گوشمه

حتی چند بار تو اردو مدرسه هم هنذفری بردم😐😂

بنظرتون چطور میتونم ترکش کنم؟ موقع اهنگ گوش دادنم همش میرم توی خیالپردازی و اینکه چون نمیزارن برم بیرون و تخلیه انرژی کنم، مجبورم با موسیقی و خیالپردازی انرژیم رو تخلیه کنم‌ و دوپامین ترشح کنم.

بچه ها نخندیناااااا🥀🖤

منم همینم -_-

گس وات ؟ ۵ ساله یه شخصیت ذهنی دارم که پا به پام داره بزرگ میشه

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم همینم -_-گس وات ؟ ۵ ساله یه شخصیت ذهنی دارم که پا به پام داره بزرگ میشه

وای خداا منم رو یکی ۲ ساله بش فک میکنم و باهاش خیالپردازی میکنم،حتی سرکلاس و مدرسم💔

بچه ها نخندیناااااا🥀🖤

وااای چقدر یاد خودم افتادمم. ببین من هنذفری از تو گوشم‌نیوفته هر لحظه هر دقیقهههه درحال اهنگ گوش دادنم😭😭🎀اصلا بدون اهنگ نمیشه زندگی کرد.مثلا غرق افکارم میشم.حس میکنم تو اهنگا مواد گزاشتن

-فرزندِ مآه
تراپی نمیزارن برم😔💔😂

از لحاظ هزینه اگه مسئله هست بهزیستی و خانه بهداشت مشاور ارزون یا حتی رایگان دارن

اگه رفتنش داستانه اسنپ دکتر مشاور تلفنی داره

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

منم چندساله همینم و آخراش داشتم افسرده میشدم،وقتی میرفتم بیرون یامهمان داشتم دلم واسه رویام تنگ میشد خیلی مسخره بود الان ترکش کردم چون خسته شدم خیلی

خیلی فرقه بین کسی که نوک قله به دنیا اومده باکسی که خودش کوه رو بالا رفته تا به قله رسیده‌‌....

از لحاظ هزینه اگه مسئله هست بهزیستی و خانه بهداشت مشاور ارزون یا حتی رایگان دارناگه رفتنش داستانه اس ...

نه کلا خانوادم اجازه نمیدن. بحث هزینه نیستش‌ . پول داریم ها ولی پدرم خرج نمیکنه. و اینکه پدرم خیلی هم کنترل گرا هست

خواهر بیشعورمم یه جلسه یه بار رفتم مسخرم کرد و بهم گف مگ روانی هستی. دیگ واقعا نمیتونم..

بچه ها نخندیناااااا🥀🖤