2777
2789
عنوان

اعتیاد به موسیقی

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 26 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توی رویا سیر کنی ب ارزوهات نمیرسی چون همش در حال تجسم سازی هستی باید تلاش کنی در کنارش

خب نمیتونم تلاش کنم بدیش اینه، چون که این همه موانع جلوم هست هم نمیتونم با این اختلالم درگیر بشم. و مجبورم باهاش زندگی کنم

بچه ها نخندیناااااا🥀🖤

وااای چقدر یاد خودم افتادمم. ببین من هنذفری از تو گوشم‌نیوفته هر لحظه هر دقیقهههه درحال اهنگ گوش داد ...

من همین الانم دارم اهنگ گوش میدم💔😂

بچه ها نخندیناااااا🥀🖤

نه کلا خانوادم اجازه نمیدن. بحث هزینه نیستش‌ . پول داریم ها ولی پدرم خرج نمیکنه. و اینکه پدرم خیلی ه ...

اسنپ دکتر راحت میرین یه گوشه صحبت میکنین کسی هم متوجه نمیشه تعیین وقتشم با خودتونه 

هزینشم از تراپیش حضوری بیرون خیلی کمتره 

ولی مشاوراش خوبن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
چجوری ترک کردی بگو منم ترک کنم🥲

من باردار شدم دیگه حوصله م نمی‌کشید گوش کنم بنظرم چون خسته شدم دیگه بهم خوش نمی‌گذشت تونستم ولش کنم،بزار دوره ش بگذره واست همینجوری هم سعی کن کمش کنی بری بیرون خودتو سرگرم کنی

خیلی فرقه بین کسی که نوک قله به دنیا اومده باکسی که خودش کوه رو بالا رفته تا به قله رسیده‌‌....

منم چندساله همینم و آخراش داشتم افسرده میشدم،وقتی میرفتم بیرون یامهمان داشتم دلم واسه رویام تنگ میشد ...

میشه راهنماییم کنی که منم ترکش کنم واقعا خیلی به زندگیم مشکل میرسونه‌🥲💔

بچه ها نخندیناااااا🥀🖤

اسنپ دکتر راحت میرین یه گوشه صحبت میکنین کسی هم متوجه نمیشه تعیین وقتشم با خودتونه هزینشم از تراپیش ...

مرسی از راهنماییتون حتما امتحانش میکنم❤️‍🩹

بچه ها نخندیناااااا🥀🖤

من باردار شدم دیگه حوصله م نمی‌کشید گوش کنم بنظرم چون خسته شدم دیگه بهم خوش نمی‌گذشت تونستم ولش کنم، ...

هر روز تایمش رو کم کنم بعد ترک کنم بنظرتون بهتر هستش؟

بچه ها نخندیناااااا🥀🖤

میشه راهنماییم کنی که منم ترکش کنم واقعا خیلی به زندگیم مشکل میرسونه‌🥲💔

عزیزممم🥲راستش خودم خیلی سعی کردم ترکش کنم ولی نمیتونستم تااینکه دیگه کلا زده شدم و یکی از دلایل خسته شدنم این بود ک دیگه اهنگای پلی لیستمو عوض نمیکردم همون قدیمیا بود وبعد یه تایمی نمیتونستم باهاشون ارتباط بگیرم،در اون زمان کتاب میخوندم بیرون میرفتم وخودمو سرگرم میکردم تااینکه از سرم پرید

خیلی فرقه بین کسی که نوک قله به دنیا اومده باکسی که خودش کوه رو بالا رفته تا به قله رسیده‌‌....

هر روز تایمش رو کم کنم بعد ترک کنم بنظرتون بهتر هستش؟

اره اینجوری میشه وگرنه یهو که ترکش کنی بدتر وسوسه میشی همش فکرت درگیرشه باز بری گوش بدی