2777
2789
خدا لعنت دخترایی که با مرد متاهل گرم میگیرن و لاس میزنن اوناهم میرن خونه طفلکیایی مثل اینو زجر میدن. ...

اون دخترا که اوضاعشون خرابه ولی اینجور مردا  به هرحال داعونن و اینجور دختراهم نباشه با یه ادم داغون مثل این ادم نمیشه زندگی کرد

اعتماد به نفست رو ببر بالااهمیت نده بهش رو نده بهش تا این قدر احساس برتر بودن نکنه😑

هم نظریم که😅

این خانوم بعد از سرزنش های مکرر دچار نشخوارفکری و عدم اعتماد به نفس راجب خودشون شده

درواقع برای به وجود آمدن حس برتری در همسرشون ایشون قربانی شدن

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه بار که این حرفارو زد بهت،بگو مجبورت که نکردم خودت اومدی چشم داشتی دیدی پسندیدی!مگه زندگی تو مسخره ...

میگم میگه من ده سالم باهات بمونم همش تو دلم  یچیز رخنه کرده اگه جدا مبگیشدم ال میشداااادارم سرش عداب میکشم 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
اون دخترا که اوضاعشون خرابه ولی اینجور مردا به هرحال داعونن و اینجور دختراهم نباشه با یه ادم داغون ...

شوهر من مبگه من از اون دخترا که سرشون به تنشون نمس ارزه متنفرم از این دخترا صاف ساده که حورین یا گیرم نیاد یا نیومد تا اخر عمر مجرد میمونم 

مشکل اینجاست که شما هنوز نپذیرفتید که قربانی بودید و ظالم هم خودتونید که به افکارتون و همچنین همسر متوهمتون پر و بال میدید

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

هم نظریم که😅این خانوم بعد از سرزنش های مکرر دچار نشخوارفکری و عدم اعتماد به نفس راجب خودشون شدهدروا ...

دقیقا همین شدم مدام خودم سرزنش میکنم با جهره هایی که  همسرم دوسشون داره مثل المیرا دهفگقان یه یه بلاگره خودم مقایسه میکنم   گرقه میکنم 

شوهر من مبگه من از اون دخترا که سرشون به تنشون نمس ارزه متنفرم از این دخترا صاف ساده که حورین یا گیر ...

شوهرشما یه دختر صاف و ساده مثل حوری رو هم تبدیل به لولو میکنه

تو زندگی مگه همیشه همه صاف و اتو کشیدن؟ من دوستم خیلی خوشگل بود تو خوابگاه باهاش هم اطاق بودم وقتی از خواب بیدار نیشد.‌یا بیحوصله بود موقع درس خوندن و کار و کلا درحالت عادی گاهی خیلی داعون میشد.. ولی اگه مثلا مرتب بود همه کاراش کرده بود لباسش خوب بود خیلی خوشگل بود شبیه حوری بود..ولی واقعا تو حالت عادی درکیر روزمرگی بود گاهی خیلی داغون بود 

مشکل اینجاست که شما هنوز نپذیرفتید که قربانی بودید و ظالم هم خودتونید که به افکارتون و همچنین همسر م ...

دقیقا خودم پر بال میدم چیکار کنم یا باید میکردم اخه من بگم نگم اون در خگهر صکرت میره بیرون جون خود شیفتس هر بار با بیرون رفتنش و تعریف دوستاش ازش و توجه دخترا بهش ،خودشیفتگیش میره رو هزار بعد فک میکنه اوه  من اینجورم پس رد هر دختری دست بدارم بهم نه نمیگه

دقیقا همین شدم مدام خودم سرزنش میکنم با جهره هایی که همسرم دوسشون داره مثل المیرا دهفگقان یه یه بلا ...

خیلی سخته بپذیریم که از طرف کسایی که دوسشون داریم آسیب دیدیم

خیلی سخته که قبول کنیم که با یه بخشی از وجومون، توی تاریکی،ازشون متنفریم

سخته!!!چون بهمون یاد دادن نباید ناسپاس باشیم،بیشتر بخوایم،چون دائما مقایسه شدیم و فکر میکنیم هیچ حقی نداریم

ولی واقعیت اینه که نفرت باید باشه تا عشق معنا پیدا کنه

همونطور که هر جا قربانی ای هست،ظالمی هم وجود داره

دقیقا خودم پر بال میدم چیکار کنم یا باید میکردم اخه من بگم نگم اون در خگهر صکرت میره بیرون جون خود ش ...

بنظرم شما باید از نظر روحی ثبات پیدا کنید تا بتونید برای زندگیتون بهترین تصمیم رو بگیرید

با این حال آشفته،احتمال اینکه بتونید درست فکر کنید و شرایط رو بالا پایین کنید خیلی کمه

اول از همه باید دوباره سرپا شید

بنظرم شما باید از نظر روحی ثبات پیدا کنید تا بتونید برای زندگیتون بهترین تصمیم رو بگیریدبا این حال آ ...

به نطرتون تصمیم درست چیه تو زندگیم گاهی میشینم خودم سرزنش میکنم که تو خوشکل نبودی یا تو مثلا فلان دخترا عرضه نداشتی بعد پیش خودم مرگم نهه اخه من هیچ پولس نداشتم چیکار میکردم هر کار خواستم کنم مانعم شد هسچ پولیم بهم نداد ولی یاز خودم سرزنش میکنم 

بنظرم شما باید از نظر روحی ثبات پیدا کنید تا بتونید برای زندگیتون بهترین تصمیم رو بگیریدبا این حال آ ...

که نتونستی زندگیتو نگه داری نتونستی ...

خیلی سخته بپذیریم که از طرف کسایی که دوسشون داریم آسیب دیدیمخیلی سخته که قبول کنیم که با یه بخشی از ...

تو بدی شوهرت حق داره که نخواستت بدی زیبایی میگم ..‌  حق داره دلش بخواد بره با دختری که دوس داله باشه نه تو 

به نطرتون تصمیم درست چیه تو زندگیم گاهی میشینم خودم سرزنش میکنم که تو خوشکل نبودی یا تو مثلا فلان دخ ...

اگه شرایطش رو دارید حتما یه روانشناس خوب رو برای روند درمان روحتون انتخاب کنید

ببینید میدونم الان چه تو ذهنتون میگذره ولی باور کنید که روانشناس فقط برای دیوونه ها نیست

همونطور که درد جسمتون رو پیش دکتر میبرید باید درد روحتون رو هم پیش متخصصش ببرید

اگر هم به هر دلیلی نتونستید،بدون هیچ افکار قضاوت گرانه ای به زندگیتون نگاه کنید؛میدونم سخته پس پیشنهاد میکنم کتاب (نیمه تاریک وجود) رو مطالعه کنید

تو روند درمان آسیب هایی که دیدید کمکتون میکنه