2777
2789

اینجور مردا تکلیفشون معلومه کاملا چجوری جانورانی هستن

ولی واقعا نمیفهمم کاش ما خانوما وقتی میخوایم یه بیرون ساده بریم درحد عروس میکاپ نکنیم اینقدر سایز اعضای بدنمون رو به نمایش نذاریم همه زیبایی هامون رو توی چشم شهر نشون ندیم شاید ما قصد بدی نداشته باشیم ولی ناخوداگاه یک رقابت سمی ای ایجاد میشه تو جامعه و ادمای اسکلی مثل شوهر این خانوم میره زنشو مقایسه میکنه و اینطوری میشه 

من اصن نمیگم باحجاب باشیم فلان ولی ساده تر بگردیم ... 

مذهبی و فاطی کماندو هم نیستم امیدوارم متوجه منظورم بشین 

.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهر شما تنوع طلبه مطمئن باش با یه حوریم که باشه باز دلش یکی دیگه رو میخواد و البته بهت برنخوره خواهر ولی اگه نمیخوادت گورشو گم کنه از زندگیت ۲۷ که سنی نیست دوباره با یه آدم درست ازدواج کن و بچه دار شو که قدرتو بدونه❤️

اینجور مردا تکلیفشون معلومه کاملا چجوری جانورانی هستنولی واقعا نمیفهمم کاش ما خانوما وقتی میخوایم یه ...

حرف شما درسته ولی خب نمیشه که ایم ادم هارو عوض کرد مثل نقل نبات میان تو خیابون ها و آرایش در حد عروس میکنن و اینا اما مرده که باید شعور داشته باشه و مهم تر از همه((((((متعهد)))) باشه

چرا زودتر خودت رو از این زندگی سمی نمیکشی بیرون ؟!!!!

بخدا هر روز موندنت تو اون زندگی خودت ضربه میبینی 

بزار این خودشیفته بره ببینیم چه گلی به سرش میزنه 

همون زنای خوشگل و حوری چشمش دنبالشونه اونام دنبال یه شوهر پولدارن نه کسی که مستاجره 

تو هر بلایی سرت بیاد حقته تو واسه خودت ارزش قائل نیستی چرا باید شوهرت برات ارزش قائل شه؟؟؟

اینو باید رو پیشونی خیلییییی از زنها نوشت که هروقت تو آینه نگاه کنن ببینن! ما به بقیه نشون میدیم که چطور باهامون رفتار کنن، این مردهای چندش چی ان هر گوهی میخورن، هرچقد شخصیتتونو تخریب میکنن، هر چقد تحقیرتون میکنن، بازم حاضر نیستین جدا شین و سفت و‌محکم بهشون چیپیدین؟؟؟؟؟ واقعا برام سواله، زندگی پس از طلاق با همه ی سختیهاش شرف داره به یک روز کنار همچین مردی موندن! 

راستی فکر تکنین من بچه ام، نزدیک چهل سالمه و ۱۳ ساله متاهلم.

شوهرت آدم تنوع طلب و هسبازی هست هرکس دیگه هم بیاد تو زندگیش بعد یه مدت همین رفتارها رو نشون میده خودت رو خلاص کن...بعد ده سال بهت تعهد نداره...به خدا مورد بوده عشق اول طرف باهاش رو در رو شد چون آقا متاهل بوده با اینکه عاشق زنش نبوده ولی از کنار عشقش رد شده چون تعهد داده به کس دیگه ای...خودت فکر کن اگه تو هم مدام مردای دیگه رو با شوهرت مقایسه کنی این طبیعی هست؟؟؟معلومه که شوهرت مشکل داره...چه ربطی داره که تو تو خودت دنبال کمبود میگردی شوهرت ذهنش بیماره دنبال عیب و ایراد تو خودت نباش...گیر یه آدم هوسباز افتادی که هر روز چشمش دنبال یکی هست...

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰

دوست عزیز من واقعا موندم این حوری که شما دائم میگین یعنی چی؟اگه منظورتون یه خانم که با کلی عمل و آرایش روی صورتشون زیباتر شدن رو میگید که همه اینا توی خونه وبدون آرایش یه زن معمولی هستن مثل من وشما.اما همسر شما چون اینارو با هزار جور آرایش میبینه فکر میکنه توی خونه وموقع خواب هم همین شکلی هستن.مطمئن باش که همسر شما با این اخلاق وخصوصیات به هیچ زنی نمیتونه پایبند بشه چون بعداز مدتی اون زن هم براش عادی میشه.پس بیشتر از این خودت رو عداب نده واگر واقعا میگه طلاق پس مردونه طلاقت بده تا شما هم شانس زندگی رو داشته باشین.چرا به خاطر این مرد حتی شانس مادر شدن رو هم از خودت گرفتی؟ممکنه بعد از طلاق مردی توی زندگیت بیاد که با رفتاراش بهت بفهمونه که چقدر زیبا ودوست داشتنی هستین.عزیزم ده سال عمرت رو برای ادمی هدر دادی که لیاقتت رو نداشت پس جایی که دوستت ندارن نمون وبیشتر از این فرصت زندگی رو از خودت نگیر.ببخش پر حرفی کردم.فقط امیدوارم که زودتر تصمیم درست بگیری واز این همه خورد شدن وتحقیر شدن خودت رو نجات بدی.

شوهر شما تنوع طلبه مطمئن باش با یه حوریم که باشه باز دلش یکی دیگه رو میخواد و البته بهت برنخوره خواه ...

من شوهدم میشناسم اگه با کسی باشه وکه ایده الشه بهش وفادار میمونه ۱ درصم شک ندارم 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
اینجور مردا تکلیفشون معلومه کاملا چجوری جانورانی هستنولی واقعا نمیفهمم کاش ما خانوما وقتی میخوایم یه ...

منم خودم مثل شمام و عقایدم همینه 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک