2777
2789
هر روز و هر شب و با تمام وجودم براتون دعا میکنم که به خواستتون برسید،بیماریتون شفا پیدا کنه و بهترین ...

الهی خدا خیرت بده دورت بگردم چشم الهی هزار برابر دعا خیرتون به خودتون برگرده

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
الهی خدا خیرت بده دورت بگردم چشم الهی هزار برابر دعا خیرتون به خودتون برگرده

چشمتون بی بلا💖

امشب شب آرزوهاست؛انشالله هممون از اسارت غم و ناامیدی، رهایی پیدا کنیم و به چیزایی که لایقشونیم برسیم

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشمتون بی بلا💖امشب شب آرزوهاست؛انشالله هممون از اسارت غم و ناامیدی، رهایی پیدا کنیم و به چیزایی که ...

راستی روز فهمیدم الان  یادم رفته بودا مرسی یادم انداختی الان منم دعات میکنم گلم برم صلوات بفرستم 

راستی روز فهمیدم الان یادم رفته بودا مرسی یادم انداختی الان منم دعات میکنم گلم برم صلوات بفرستم

خواهش میکنم؛منم براتون دعا میکنم و صلوات میفرستم

امیدوارم خدا به دل هممون آرامش بده💖

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

این خودش بیرون مجرد نشون میده

ولش کن

حیف ده سال بهترین سالهای عمرت

ایشون مشکل داره

دوروز دبکه یکیو پیدا میکنه تورو طلاق میده

البته اگه زن خوشگلتر از تو  هم بگیره اینکه چشش به دخترای بیرونه بازم فکر میکنه زن خودش کمتره

مشکل داره..دلش به زندگی نیست

اینو باید رو پیشونی خیلییییی از زنها نوشت که هروقت تو آینه نگاه کنن ببینن! ما به بقیه نشون میدیم که ...

حالا این کاربر و نمیشناسی من میشناسمش جوری با حقارت و پستی شوهرش باهاش رفتار کرده و میکنه یعنی حالت از زن بودن خودت بهم میخوره دور از جون آخه آدم انقدر حقیر و پست نمیشه که بخاطر وابستگی به یه آشغال تا آدم برای خودش ارزش نزاره شوهر هم نمیزاره من یه مدت طلا نداشتم بخاطر کارمون فروختم خواهرم گفت برو بدلی بخر بنداز دستت گفتم هرگز چنین کاری نمیکنم مگه عقلم کمه اگر من اینکار و بگنم شوهرم نه تنها برام طلا نمیخره بلکه ارزشمم اندازه اون بدل میبینه میگه این با بدلی هم راضیع بابا چرا براش طلا بخرم حالا این نمونه مثال بود 

حالا این کاربر و نمیشناسی من میشناسمش جوری با حقارت و پستی شوهرش باهاش رفتار کرده و میکنه یعنی حالت ...

هم دلم برای استارتر سوخت، هم حرص خوردم، چندین ساله شوهرش تحقیرش میکنه و میگه دوسش نداره ولی همچنان تو این زندگی مونده! 

استارتر عزیز لطفا به خودت ارزش قائل باش، خداروشکر همین که  بچه نداری یعنی طلاقت ۹۰ درصد راحتتره، جونتو نجات بده از این زندگی، ببخش ولی با سگ هم اینطوری رفتار نمیکنن که شوهر عوضیت باهات رفتار میکنه!!!

@دخترخدایبزرگ    

گلم تاپیکمو میخونی حست بگی سرانجام شوهرم چی میشه این دنیا تقاص پس میده یا اون دنیا  به عدالت خدا که ایمان دارم این دنبا اون دنیا بودنش نمیدونم چون شوهرم خیلی پتانسیل خوشبختی لره

سلام عزیزمچند سالته اون چند سالشهچند ساله ازدواج کردیبچه داری؟شغلش چیه

دوستیم قبول میکنی گلمم 

من ۲۷ اون ۳۵ مهندسه ده ساله عروسی کردیم

سلام عزیزمچند سالته اون چند سالشهچند ساله ازدواج کردیبچه داری؟شغلش چیه

مثل شوهر تو اصلا اهل تفریح نیس صبح تا شب خونم ده ساله