2777
2789

تو رو خدا دعا کنید من و خواهرم به جمیع حاجتامون برسیم و خدا دلمونو شاد کنه انشالله 🥺 🙏 

هر کی دعام کرد پست بزاره دعاش کنم

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

خدا هرچی میخوای بهت بده تو هم دعام کنه لطفا

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدایا منو به اندام مورد علاقم برسون خدایا امسال قبول بشم درسمو خداا رابطم خوب بشه و جدی بشه با همونی که میدونی و اینکه دانشگاه مورد علاقم قبول بشم و سال دیگه حال دلم بهتر باشه 

الهی امین

ان‌شاالله خدا پناهتون باشه🫂🤍

دوستای عزیزم،لطفا برای قبولی من توی کنکور دعا کنید🤍

دعا کنید سال دیگه دانشجوی علوم پزشکی شده باشم🥹❤️

ان‌شاالله امشب همه حاجت رواشید🌱🤲🏻

لایک کنید صلوات بفرستم براتون🌱🤍

میخواستم آرزوکنم اینماه باردارباشم دیدم لکه های زرددارم جوش قبل پریودزدم کلاآرزوروبیخیال شدم

انشالله ماه بعد حامله شی

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

انشالله حاجت دلت را بگیری

دعا کنید با همسرم آشتی کنم، دیگه قهر نکنیم، کینه ای که از داداشم داره از ذهنش پاک بشه و بذاره ببینمشون، و مابقی مشکلاتمون حل بشه

دخترمم به حرف بیاد و برام شیرین زبونی کنه انشالله 😢😢🤲🤲

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹