2777
2789
عنوان

من دیگه برام عجیبه مردم چجوری باردارمیشن😦😟😯

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 35 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برو تاپیک درمان ناباروری من. به خصوص نسخه بارداری رو با دقت انجام بده هر ماه.بعد ۱۳سالبعد هشت سالبعد ...

اینم انجام میدم باشه ممنون

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....
به موقعششاید تو قسمتت نیست مادر بشیشاید با همون اولاد بگی غلط کردمشاید قراره اون موقع که بگی باشه خد ...

ممنون نمیدونی چقدر باخدا همین حرفارو زدم نمیدونی

منم خواهرم و داداشام همه شون با کلی درمان و دکتر و ای وی اف باردار شدن 

مامانم همیشه میگف غصه بچه دار نشدن اینا منو دق میده لابد توهم مث همینا باردار نمیشی 

دخترم رو ماه اول اقدام باردار شدم 

پسرم رو هم ک خطایی داشتیم اورژانسی خوردم بازم این وروجک خودشو سفت ب من چسبوند و ب دنیا آمد 

عزیزم شما اصلا نا امید نشو انشالله ک ب زودی تاپیک بارداری میزنی 

عزیزم 

مامان بابای من دخترعمو پسرعمو بودن از لحاظ ژنتیک نمی‌خوردن به هم 

یبار هم بچه سقط کرده بود مامانم 

من حاصل ۲۵ سال زندگی مشترک دوتایی هستم 

۲۵ سال صبر کردن و الان من تنها فرزندشونم

همیشه امیدی هست 

کاربری دست 

بابا تازه ۳۳ سالته...

بنظرم ورزش کن ... هرروز ناشتا دمنوش زنجبیل بخور...گرمیجات بخور...

در کنار درمان خودت همسرت تو اولویته چون هرچقدر اسپرم قوی تر باشه شانس بارداری بیشتره

انشاا... ک باردار بشی

میدونید منم فکر میکردم بچه چیز مهمی نیست یکی درگیرش بود نمیفهمیدم چی میگه چرا انقدر ناراحت اصلا با چه دل و جراتی دلش بچه می خواد تا این که اتفاقی برام افتاد که احتمال ناباروریم بالا رفت تو مطب دکتر که بودم درباره مشکلمون حرف میزدیم اونایی که بچه داشتند از سر دلسوزی به من میگفتند بچه داشتند خوب نیست فلان و….. ولی من دلم اروم نمیشد میدونم باید تو مشکلات به خدا توکل می دونم تهش هرچی اون بخواد میشه شاید من رسالتی غیر از مادرشدن داشته باشم ولی بچه ها واقعا فرق بین اون چیزی که مجبوری بپذیری با اون چیزی که انتخاب کنی 

راستش شاید جاش نیست اینو اینجا بگمولی واقعیت باید الان بگی مردم با چه دل وجراتی بچه دار میشن تو این ...

من اگه یکی خدابهم بده می دونم که هم خودم هم شوهرم میزاریم رو سرمون حلوا حلواش میکنیم اونقدری داریم که بچمون حسرت به دل نمونه اونقدری عاشق بچه ایم که براش جون میدیم