2777
2789
عنوان

من دیگه برام عجیبه مردم چجوری باردارمیشن😦😟😯

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 35 پست
خدا رو قسم میدم به امیرالمومنین بزودی زود دامنت سبز بشه دلت شاد بشه خنده و ذوق بیاد ب خونتبرات نادعل ...

یک دنیاممنون هم ازشماهم ازهمه خواهرا😔🥺

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....

دوستم می گفت باعسل باردار شد فکرکنم می گفت توخونه عسل طبیعی رو ریخت تو رحمش بازم بپرس از اهلش مطمئن. شو می گفت دوسه نفر اینجوری باردار شدیم

«اللهم عجل لولیک الفرج»

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوستم می گفت باعسل باردار شد فکرکنم می گفت توخونه عسل طبیعی رو ریخت تو رحمش بازم بپرس از اهلش مطمئن. ...

ممنونم ولی اینم انجام دادم تحت نظر طب سنتی

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....

اسی من تقریبا بعد از هشت سال باردار شدم و دخترم الحمدالله الان چهارسال و نیمشه، مشکلی که هست همش این طفلک میگه خواهر کوچولو داداش کوچولو مو خیلی دوست دارم اما منم دیگه باردار نمیشم چون ذخیره اومده پایین، هر چه خدا خواست همان میشود  ان شاءالله هر دومون باردار بشیم البته من۳۷ سالمه 🤧

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺