2777
2789
عنوان

سنتی ازدواج نکنید اقا خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 87 پست
نهولی نتونستم جدا شم بخاطر ابرو و این چرت و پرتا، اشتباه کردم💔

دقیقا من خونوادم نمیزارن جداشم هر موقع بحثشو پیش کشیدم داداشام قیامت کردن

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

دقیقا من خونوادم نمیزارن جداشم هر موقع بحثشو پیش کشیدم داداشام قیامت کردن

خیلی بده، اگه واقعا باهم مچ نیستید، کل زندگیت میشه عذاب، برو پیش مشاور، حتما برو، ببین مت دارم عذاب میکشم

شوهرم بد نیست ها، ولی باهم تفاهم مدتریم

اون میتونست با یکی دیگ خوشبخت تر بشه منم با یکی دیگه

اما واقعا ازدواج با کسی که دوسش نداری و همش حس بد بهت میده بزرگترین اشتباهه😔

اصلا حرف همو نکیفهمیم و هیج تفاهمی باهم نداریم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی بده، اگه واقعا باهم مچ نیستید، کل زندگیت میشه عذاب، برو پیش مشاور، حتما برو، ببین مت دارم عذاب ...

مشاورم میرم قرصم میخورم ن درد خونواده های بی درکن

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

واقعا براشون متاسفم بخاطر افکار قدیمی میخوان بچه خودشونو دور از جون بدبخت کنن، ان شالله خدا بهترین ر ...

مزسی عزیزم 

چطوری باهات آشنا شد.؟معرفی کردن؟

تو تالار مادرش دید

هفته بعدشم با همسرم اومدن خواستگاری

همون جلسه اول عاشق هم شدیم

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

کلا ازدواج بدرد نمیخورهسنتی، مدرن... همشون سرو ته یه کرباسن

خوبشدکمه

واسه زن به درد نمیخوره، همش اعصاب خورد یه و مسئولیت

دقیقا

من سنتی ازدواج کردم سال ۹۲خواستگاری تا عقد ۲ هفته طول کشیدروزی که بابت داشتنش خداروشکر نکنم نبوده... ...

برا من 5روز بود خاستگاری تا عقد🤣🤣🤣🤣

عقد تا عروسی هم 25روز😕😕

دقیقا زندکیا همه بالا پایین داره  

جلسه ی اول عاشق چیش شدی خب؟ظاهرش؟؟

آره چهرش تیپش تن صداش خانوادش

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

برا من 5روز بود خاستگاری تا عقد🤣🤣🤣🤣عقد تا عروسی هم 25روز😕😕دقیقا زندکیا همه بالا پایین داره

تو دیگه رکورد زدی