2777
2789
عنوان

تازه عروسا بیاین از تجربه عروسیتون بگین😌❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 47 پست
کلا لبخند و گرم بودن شما دو تا خیلی مهمه اصلا نزارید مهمون ها متوجه خستگیتون بشن،گیفت و کارت عروسی خ ...

واعی عزیزم مرسییییییی

از همتون تک ب تک تشکر میکنم نمیدونین چه کمک بزرگی تو حقم کردین

میکاپ من اصلا تکون نخورد

بادی اسپلش یا اسپری همراهت باشه آدم عرق میکنه 

من برای عکس برداری کفش برداشتم ولی توی سالن یه صندل راحت پوشیدم، اصلا اذیت نشدم

بعضیا میگن نخ سوزن همراهت باشه که باز من لازمم نشد

درباره جزییات من رقص تکی با مادرم یا خواهرم نداشتم، الان توی فیلمم خیلی کم هستن این و حتما انجام میدادم

وسط عروسی یکی از مهمونا که آخر نفهمیدم کی بود به فیلم بردار گفته بود فیلم نگیر من میخوام برقصم😐 به تیکه از فیلمم نیست کلا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در مورد ارایش و مو کارای جدید نکن مثلا من یهو موهام و رنگ کرد خیلی پشیمونم هرچی ساده تر باشه بهتره چ ...

واقعا برام ارزشمند بود حتمااا

مرسییی ک برام وقت گذاشتی تا این حس قشنگو به منم انتقال بدی🥺🥺❤️

میکاپ من اصلا تکون نخوردبادی اسپلش یا اسپری همراهت باشه آدم عرق میکنه من برای عکس برداری کفش برداشتم ...

یاخدااا دقیقا من از همین چیزا میترسم درسته ریزه ها ولی بعدا اینجوری حالگیری میشه😐

یاخدااا دقیقا من از همین چیزا میترسم درسته ریزه ها ولی بعدا اینجوری حالگیری میشه😐

اره عزیزم واقعا رو مخ بود 

بعدشم دگ بحث فایده نداشت اکه از قبل میدونستم به فیلم بردار تذکر میدادم

یه چیز دگ هم اینکه ما رقص دو نفری داشتیم دیجی اعلام کرد کسی برای شاباش نیاد

ولی اومدن و رقص ما خراب شد کلا

بعدا یه عروسی رفتم همین اتفاق افتاد ولی اولین نفر که اومد وسط رقص، دیجی آهنگ و قطع کرد دوباره تذکر داد، گفت از اول بگیریم

این دفعه دگ هیچ کس نیومد

حالا اکه صلاح میدونی این کارو انجام بده 

اگه عروسیتون مختلط نیست حتما دیجی خانوم بگیر

اره عزیزم واقعا رو مخ بود بعدشم دگ بحث فایده نداشت اکه از قبل میدونستم به فیلم بردار تذکر میدادمیه چ ...

اره واقعا موضوعه تذکر دادن و صحبت کردن با دیجی و صاحب تالار خیلیییی مهمه

من خودم راستش نرفتم با خوده دیجی صحبت کنم

ولی بقول شما برای یسری چیزا حتما باید تذکر داده شه تا خب بلخره مراسم خوب پیش بره چیزی بخاطر ندونم کاری خراب نشه

چون اینکه اون لحظه عروس یا داماد همش بخوان همه چیو گوشزد کنن...هم اعصابشون برای ادامه عروسی خورد میشه هم اینک بلخره ازون عروسی عروسی درنمیاد پس واقعا اهمیت داره

مرسییییی عزیزممم

شرایط نگذاشت

فدای سرتتت قشنگم🥲

منم راستشو بگم مثل عروسای دیگ نیستم چون شوهرمو خودم انتخاب کردم خوشبختانه یا متاسفانه قید خیلی چیزارو زدم 

ولی ایمان دارم خدا برای من و تو یا امثال ما قطعا صدبرابرشو جبران میکنه

خب چه کارهایی انجام دادید؟ سالن رزرو کردی؟ ارایشگاه لباس تور تاج

والا سالن و دیجی و ارایشگاهو اینا رو صحبت کردیم چون شهرستان کوچیکیه...گفتن دوسه هفته قبلش بیاین جا هست..😂

لباس عروس هم یهویی قسمت شدو خریدم...

چون مناسب بود😅

و اینکه سرویس طلا فک کنم نتونیم بخریم 

اینک بدلیجات چی بندازمو نمیدونم...

و اینکه چون نامزدم برای یه شهر دیگس و الان نامزدیم

یه ماه شهر نامزدمم

یه ماه شهر خودمون...

برا همین ن تونستم باشگاه برم نه تونستم گیف درست کنم و نه کارت انتخاب کنم و نه رقص تمرین کنم حتی  روتین پوستیو دندونو اینا هیچ کدومو انجام ندادم...

چون نه زیاد هزینشو دارم متاسفانه...💔💔

و نه جای ثابتی دارم😅

ببین شب عروسی دگ به هیچی فکر نکن اصلاهرچی شد اشکال نداره فقط خوش بگذرون

داشتم ب پیامتون نگاه میکردم باور کن ادم حرصیو پرجوشیم

یعنی خدانکنه کسی چیزی بهم بگه تا یه تشت گریه نکنم حال همرو خراب نکنم ول کن نیستم چون اعتقاد دارم هرکی شخصیتی داره و نباید کسی خوردش کنه و بی احترامی بشه 

براهمین میگم خدایا یکاری کن منو شوهرمو کسی بینمونو به هم نزنه بتونیم ی شب خوبو کنار هم بگزرونیم

شوهرم خیلی خوش اخلاقه تو مراسما خیلی هوامو داره خیلی خوش رو...ولی من هرکی هرکاری میکنه یا بهم تیک بندازن یا هرچی زود قاطی میکنم درنتیجه شوهرمم کلافه میکنم😅😅😅