2777
2789
عنوان

شوهدم گفت میخوام یه زن درجه یک حوری تور کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1899 بازدید | 96 پست
مهریم الان نبه نرخ روز شده ۶۰۰ ولی پسش دادم گاهی میگه میدم گاهی میگه نه

خب وقتی نمی‌ده و طلاقتم نمیتونه بده لیاقت چنین آدم رذلی اینه ک تا تو زندگیش هستی بهش بفهمونی ک‌توعه زن بخوای کج بری برات ریخته ولی مرد باید پاره شه تا ی زن بهش پا بده.

اونوخته ک‌قدرتو می‌فهمه ولی دیگه خیلی دیر میشه

بله

خودت با طرف کات کردی

چند بار اومد دنبالت برنگشتی

جواب پیام اخرشم ندادی

بعد بابت کار مهمی بهش پیام دادی

نوشت سلام ممنون از احوالپرسیت !!!!

یعنی چی؟

خودشو چس کرده؟

منظورش اینه که اخر خودت اومدی حالمو پرسیدی؟؟؟؟

یا فازش چیه؟؟

😘Thanks GOD 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون زنای داف و پلنگ ک شوهراتون تو خیابون میبینن ب شوهراتون بگید دنبال قیافه هیکل نیستن فقط دنبال پولن خرجشونم میلیاردیه  و تویی ک پول نداری نگاتم نمیکنن حتی پس ب قیافت و تیپت نناز 

تا حالا دیدین زنی انقدر وقیحانه ظاهر همسرش رو با مرد های دیگه مقایسه کنه؟تا حالا دیدین مردی با وجود ...

نظرتو میگی؟؟؟؟

خودت با طرف کات کردی

چند بار اومد دنبالت برنگشتی

جواب پیام اخرشم ندادی

بعد بابت کار مهمی بهش پیام دادی

نوشت سلام ممنون از احوالپرسیت !!!!

یعنی چی؟

خودشو چس کرده؟

منظورش اینه که اخر خودت اومدی حالمو پرسیدی؟؟؟؟

یا فازش چیه؟؟

😘Thanks GOD 
قضیه مهریه نیست عزیزم این مردازسادگی وجدی نبودن توداره سواستفاده میکنه واصلاتوفکربدست آوردن دل تونیس ...

دیشب من گفتم  ایراد از شوهر منه من چرا یاید برم به دست دختر قبلی تو پارسال بهم خیانت کردی دیگه باهاش نیستی پیام بدم یا به اون دوستت که تو رو برد به همچین جمعایی میخواستم بکنم یک سالو میکردم ،بعد برگشته میگه اصلا بررو برو به اون دختره بگو اره شوهرم من ک..... تو روهم..... ،ولمون کرد دوتامونم .. یه سیلی زدم تو صورتش با عصبانیت گفت تف تو رو بی عیرتت بعد این دست میکشکنم بهم دست بزنی

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
خودت با طرف کات کردیچند بار اومد دنبالت برنگشتیجواب پیام اخرشم ندادیبعد بابت کار مهمی بهش پیام دادین ...

نمی‌دونم عزیزم 

ترجیح میدم کارم اگر مهمه مطرحش کنم 

برداشتش تا وقتی بیانش نکنه اهمیتی نداره،بیان هم کنه حرفامو رک‌میزنم بهش هر چی باشه،،،بهتر از اینه ک با خودم سوال جواب کنم آخرم ب چیزی نرسم

حوری نهپلنگپلنگم نهخرابخلایق هرچه لایقانشالله زندگیت ب سامون برسه ولی اگر شوهرت سر به راه نشد فقط بس ...

اخه یه دختره میگفت شوهرم من ول کرد با یه بچه رفت سراع یه حوری الان با اون خوشبخته ما هم با بچم بدبخت روزگاریم 

۱۷ سالت بوده اون ۲۰ نهایت . یهو علاقه کجا رفت از یه جایی این حرفا شروع شده

ده سال نشستبم خونه مادر شوهرم از اولم انداختنش تو مود اینکه مهریش پایینه هر زمان میتونی نسخش بپیچی .. و اونجا خیلی رابطمون بهم زدن مدامم تو خونه این هبچ خوسی تفریحی هیچیم خرج من نکرد ‌‌ ... و دلشم حوری میخواس

خب وقتی نمی‌ده و طلاقتم نمیتونه بده لیاقت چنین آدم رذلی اینه ک تا تو زندگیش هستی بهش بفهمونی ک‌توعه ...

میگم بهش

دیشب من گفتم ایراد از شوهر منه من چرا یاید برم به دست دختر قبلی تو پارسال بهم خیانت کردی دیگه باهاش ...

پس این معلومه که مشکل خاصی داره عزیز..درخواست میدم  قبول کن کارتون دارم

مهربانی ودلداری سالهاست کارمن است...به حکم اینکه انسانم .انسانیت‌ رفتارمن است.
میشه عکست بداری ببینمت

عزیز دلم خیلی دلم میخواست بزارم ولی متاسفانه معذورم 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

چرا تو این زندگی موندی؟ فایده اش چیه؟ من خودم اوضاع زندگیم خوب نیست اما از خوندن حرفهات واقعا حالم بد شد. الان که جوونی جدا بشی میتونی یه کاری برای خودت کنی پیر بشی که بدبختت میکنن. معطل نکن یه فکر اساسی برای خودت بکن

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

اون زنای داف و پلنگ ک شوهراتون تو خیابون میبینن ب شوهراتون بگید دنبال قیافه هیکل نیستن فقط دنبال پول ...

میگه من از اونا که شبیه افریطه هان و الن بلن خوشم نمیاد دلش چهره ها مثل المیرا دهقان دوس داره