2777
2789
پایتخت مگه نباید جایی باشع که کل کشور دسترسی داشته باشن؟ ما اردبیل هستیم چجور میتونیم به مکران راحت ...

شما بحث دسترسیتو بیخیال میگم بخدا اصلا جای درستی نیست نه آب و هوا نه هم از نظر مساحت همین الان خیلی شلوغه بلوچ ها ۱۰ تا بچه دارن سه چهار خانواده تو یه خونه زندگی میکنن اصلا مسکن نیست یه طرف کوه یه طرف دریا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه ورزشگاه آزادی میخوان تعمییر کنن هحده ماه طول میکشه و با چندین میلیارد دلار هزینه

دیگه پایتخت جای خود داره صدسال طول میکشه و هزاران میلیارد دلار

اگر بخوان پایتخت عوض کنن به عمر ما نمیرسه

مکران هم انتخاب آگاهانه ای نیست خیلی از کلان شهر ها و جاهای صنعتی دوره و قشنگ در تیرراس موشک کشورای دیگه قرار میگیره

بهتره مثل کشورای دیگه مثل عربستان بشه که مکه پایتخت مذهبی هست ریاض پایتخت سیاسی هست چندتا پایتخت در حیطه های مختلف دارن

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
مگه الکیه پایتخت رو جابجا کنن الان هر شهر دیگه ایی رو غیر تهران پایتخت کنن به مردم اون شهر و اکوسیست ...

اصلا فضای سبز هم نداره جرات هم نیست بری بیرون فقط شبها میشه رفت بیرون که همون شبم لباست میشه خیس بوی خیلی بد

احتمالاپایتخت سیاسی رومیبرن اونجامابقی همچنان توتهران میمونن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید