2777
2789

بچه ها اینا ۲۴ ساعت رو مخ و روح و روان من هستن، حالا با هر ترفند و شکلی..

خواهر پرروعه خسیسش زنگ زده به شوهرم گوشیو داده به بچش، بچش میگه دایی تولدمه برام کادو بخر، تازه انقد پررو هس که میگه دوچرخه بخر( یعنی شوهرم نصف پولشو بده مادرشوهرم نصف دیگش) ، دوچرخه الان خدا تومنه…. بعد شوهرم برا تولد من یه هدیه خییییلی بی ارزش خرید.. کلی هم شوهرم قربون صدقه بچه خواهرش رفتو قط کرد.. حالا موندم چی بگم به شوهرم ؟ شوهرمم یه آدم فوق العاده لجبازه که اگه باهاش دعوا کنم از عمد میکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم آرزومه جرواجرشون کنم اما دست و بالم بستست این خواهرشوهرا کی میخوان بفهمن بچه شون پدر داره از این توقعات بیجا از برادر متاهلشون نداشته باشن

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

والا برا من خسیسه و میگه ندارم

پس اگه برای تو خسیسه محکم وایسا بگو حق نداره درامدتون رو خرج دیگری کنه . 

حرف بچه هم نشنیده بگیرید 

براش یه اسباب بازی خیلی معمولی خودت پیش پیش بگیر

همین فردا براش بگیر تا کلا پروژه هدیه تموم شه بره