2777
2789
عنوان

ده سال پیش خانمی رو دوس داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 5637 بازدید | 261 پست
اسی ایشون عاشق نبوده و صرفا تو یه رابطه پر منفعت بوده وقتی دیده شما وا نمیدی و یکم سختی دیگه بیخیال ...

درسته ولی کاش اینو میدونستم. اگه میدونستم این همه استرس و افسردگی و تنهایی و از زندگی باز موندن، میاد سراغم، خواسته هاشو برآورده می کردم و مهربون تر باهاش برخورد می کردم.

سخت گیری ها و بی تفاوتیم ارزش این همه غصه خوردن بعدشو نداشت

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم چه چیزی تو وجودم بود که آدم های زندگی کن و بساز رو پس میزدم و به زیباها دل می بستم‌ و اسیر م ...

احتمالا با مردایی زندگی کردی و مردایی رو دیدی ک فقط میگفتن زن باید زیبا باشه و از زن فقط زیبا بودن رو برجسته کردن، شایدم خودت رو زیبا نمیبینی و ب کسی ک زیباست عقده داری، دلیلش خیلی چیزا میتونه باشه، البته تو فکرشم زیاد نرو چون آدم با مرور زمان معیاراش عوض میشه، اون رابطه فقط ی کشش جنسی عمییییییق برات داشته ک برات برآورده نشه،تو الان بیشتر عاشق تصویری هستی ک از اون آدم داری ن خودش، میدونی عشق یعنی چی؟ یعنی تصور کنی تو آتیش سوخته و کل زیباییش رو از دست داده و نگاه کردن بهش حتی چندشناکه، ولی اونجا دوباره عاشقش باشی، عاشق روح و شخصیتش.

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

سلامخب اونموقع کار درستی کردی چرا الکی برای خودت سختش کردی، ناز و دلبرانه ای که صادق نباشه به دردی ن ...

حرفاتون درسته ولی کاش با سیاست رفتار می کردم و به جای اینکه به روش بیارم، جوری دیگه و آموزنده تر بهش می فهموندم. 

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

نظر من برخلاف بقیه اس و کم طرفدارهمن به شخصه فکر می کنم این اصلا نرمال نیست که بعد ده سال هنوز نتونس ...

دقیقا درست میگین. رفتارم سالم نیست. به کمبودهای شخصیتیم ربط داره. تازه بعدا متوجه شدم که همزمان با من با یکی دیگه هم رابطه داشته ولی با اون زودتر دوست بوده. بعد از اون هم روابط متعدد دیگه ای داشته که الان فقط با یکی دیگه س و هم خونه ان.

من هنوز چشمم دنبالشه و میخوام که برگرده و پیگیرشم. یه وابستگی بیمارگونه س. 

شاید اگه منم میتونستم یکی مثل اون پیدا کنم، برام مهم نبود. خود کم بینی منه. بیشتر افسوس و سوگ من اینه که نتونستم نگهش دارم.

هر چی بگین حق دارین

خب اونا می‌خوان ما خوشگل باشیم ما هم در ازاش پول میخوایم این در به اون در🦦 هر کاری جز این نکنی باخت ...

کاش اینو زودتر می دونستم. تاسف بیشترم اینه که کلی پول نسیه یا قرض دادم که برنگشته، برا اون حسابگر شده بودم، حداقل او نیازهای عاطفیمو برآورده می کرد

فقط لازمه سازگار نباشی و بتونی ب خودت بیشتر از مرد اهمیت بدی، زنی ک مرد رو در رابطه اولویت قرار میده ...

اره ولی با ناز و سیاست زنانه، نه با خشونت و بی احترامی. اخرش یه جایی طرف خسته میشه.خیلی هنرمندانه

اره ولی با ناز و سیاست زنانه، نه با خشونت و بی احترامی. اخرش یه جایی طرف خسته میشه.خیلی هنرمندانه

منم منظورم همینه،زنانگی یعنی اعمال قدرت در کمال لطافت😇

وگرنه زنی ک دهنشو اندازه کورکودیل باز میکنه و داد و هوار میکنه ک جذابیت نداره،چنین زنی هم شوهرش عاشقش نمیشه ، فقط ازش میترسه،ولی همون وحشی بودن هم باز از تو سری خور بودن بهتره، چون حس جنگندگی مرد رو فعال میکنه، منتهی با حالت نامناسب🥴

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

غیر از زیبایی چه ویژگی هایی داشت که شمارو خیلی مجذوب کرده بود ؟

برام وقت میذاشت، خیلی پایه بود، لباسامم اتو می کرد، برام غذا میفرستاد. خیلی عشوه گر و طناز بود.

من پرتوقع بود و مثلا سر مثلا رییس جمهور باهاش بگو مگو می کردم. به جای بحث های رمانتیک، بحث های بی مورد می کردم. اونم سر چیزهای بی اهمیت

دقیقا درست میگین. رفتارم سالم نیست. به کمبودهای شخصیتیم ربط داره. تازه بعدا متوجه شدم که همزمان با م ...

عکس ازش نداریم؟ می‌خوایم ببینیم با چه چهره‌ای تونسته دل ببره این حجم