2777
2789

اول اینو بگم که این ادم به شدت سمیه حالا چطور؟ اصلا حرف دهنشو نمیفهمه به بهانه شوخی هر چی دلش میخواد میگه ت‌و اکیپمون از همه سطح پایین تره چه فرهنگی چه اقتصادی انقددر حدی که یه ماشینم نمیتونه بخره همیشه سوار این و اونن هر بار بچه منو میبینه یه ایراد میگیره در حالیکه خودش بچش زندگیشون پر از ایراداییکه تا حالا یبارم به روشون نیاوردیم بخاطر همین منو شوهرم خییلی روابطمونو باهاشون کم کردیم حالا امشب دعوت بودیم خونه دوستمون اونا هم بودن پسر من موهاش لخت و صاف و ریزه میزس برگشته میگه سر بچتون خیییلی کوچیکه به من میگه ناراحت نشو ها به تو رفته سرش مثل تو کوچیکه منم مثل بز نگاه کردم انگار لالم خاک بر سر احمقم هیییچی نگفتم جوابشو ندادم اصلا مخم یخ زد هر بار بچه منو میبینه میگه این نرماله؟ چرا انقد لاغره چرا اونجوری اینجوریه در حالیکه بچه خودش یه دختر لاغر کوچولو بی ادب که مامانش یزره بهش نمیرسه حتی یدونه واسش فرنی درست نکرده اصلا حالشو نداشت بچع طفلی از شش ماهگی غذا بزرگارو بهش میداد اونم نمیخورد گشنه میموند حالا کاری ندارم منظپرم اینه ما تا حالا قضاوتشون نکردیم اما این خیییییلی وقیحه اعصابم خورده از حرفش

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با اینجور آدما باید مثه خودشون رفتار کردیه دفعه محکم جوابشو بده تا بفهمه تو لال نیستی سواستفاده نکنه ...

بحث جواب دادن نیس این ادم همینقدر پرروئه هر چی بگی یه چی دیگه تو آستینش داره خودش سراپا ایراده ولی همش تو ادما دنبال ایراده خیلی از چشمم افتادن

حالا چه ربطی به این داشت که یه ماشین هم نمیتونه بخره مگه کمه 

همینکه روابطتون رو کم کردید کافیه و اون خانم رو محل نذارید

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

باهاش سرد شو و اگه ایرادی گرفت تو هم جوابشو بده و یه ایراد درست درمون ازش بگیر چند بار که جواب بدی خودشو جمع میکنه اینجور آدما اگه از جلوش،فرار کنی پرروتر میشه

بفرما جلو ته صف مال خودمه
بحث جواب دادن نیس این ادم همینقدر پرروئه هر چی بگی یه چی دیگه تو آستینش داره خودش سراپا ایراده ولی ه ...

عزیزم یه دفعه محکم بهش بگو تو چیزی ک ب تو مربوط نیس لطفا دخالت نکن

بزار ناراحت شه اینجوری دوباره دیگ ناراحتت نمیکنه 

رابطه رو کم کنید یک بارم جدی بگو دوست ندارم  درموزد بچم چنین چیز هایی بگی اگر درست شد که هیچ نشد   کلا  کات کنید

ولی انقدر زود رابطه زو تموم نکنید از یه سنی به بعد دیگه روابط دوستی  از بین میرن دوست جدید که کلا به زندگی اضافه نمیشه تا جایی که میشه سعی کنید روابط دوستانه رو حفظ کنید

افکار هر کسی برایه خودش عزیزه برای دیگران قابل‌تحمل  لطفاً افکارتون رو غیر‌قابل‌‌تحمل‌‌‌ نکنید.                         
حالا چه ربطی به این داشت که یه ماشین هم نمیتونه بخره مگه کمه همینکه روابطتون رو کم کردید کافیه و اون ...

خب دیگه تمااااام این مدت هیچوقت قضاوتشون نکردم با بد و خوبشون باهاشون رفت و امد کردیم ولی الان خونم بجوش اومده از حرفاشون و دقیقا همینه عرضه خرید یه ماشین نداره کلی هم افتخار میکنه که من کم کار میکنم زود میام خونه با گوظی بازی میکنم بعد شوهر من که طفلی تا ۹ اینا کار میکنه مسخره میکنه میگه گیه همش حمالی میکنی و اینا 

خب دیگه تمااااام این مدت هیچوقت قضاوتشون نکردم با بد و خوبشون باهاشون رفت و امد کردیم ولی الان خونم ...

باید حدشو بهش بفهمونی چرا تاحالا نزدی دهنش😑

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
باید حدشو بهش بفهمونی چرا تاحالا نزدی دهنش😑

چون که بلد نیستم قشنگ اون لحظه میفهمم طرف داره مسخره میکنه تیکه میندازه حرف درشت بارم میکنه ولی مخم یخ میزنه هییییچی به مغزم نمیاد بگم 

چون که بلد نیستم قشنگ اون لحظه میفهمم طرف داره مسخره میکنه تیکه میندازه حرف درشت بارم میکنه ولی مخم ...

اصلا سعی کن باهاش هم کلام نشی که بخوای جوابشو بدی