2777
2789
عنوان

ده سال پیش خانمی رو دوس داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 5518 بازدید | 259 پست
پسرا که تنوع طلبن این نشد یکی دیگه😏

همیشه اینجوری نیس، به خصوص که بعدا فکر کنی با یکی خوب برخورد نکردی و دلشو شکوندی.

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

ببین خیلی ادما هستن که رابطه رو جدی نمیگیرن و فقط سرگرمیه اما باز همون سرگرمی خوب خوب رفتار میکنن دل ...

ممنونم

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن بخدا ... خیلی دیدم مردا اکثر هوس بازن و اولویتشون روابط ج

مردها با س ک س عاشق نمیشن! شهوت جزو روزمرگی های یک مرده! 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

ب رفتار خودت نگاه کن! ببین چقدر میتونی تو رابطه خودت رو اولویت قرار بدی،چقدر ب ی مرد فرصت میدی برای ...

ما کلا دعوا ولجبازی و قهر داشتیم

خیلی راحت ولش میکنم

اصلا حسرتشو نمیخورم

برگرده هم قبول نمیکنم

بله اولویت قرار میدم پررو بازی در بیاره در رو براش باز میکنم

چندبار فرصت دادم اما رفوزه شده

😘Thanks GOD 
دقیقا هر چقدر بیشتر عذابشون بدی بیشتر وابسته میشن

احتمالا به خاطر تله ها و طرحواره های شخصیتی

باشه خواهر بیخیال زیبایی از نظر هرکس متفاوته شاید اون دختر تو چش شما زیبایی خاصی نداشته اما برای او ...

منم منظورم همین بود ، زیبایی از نظر خودشون! ن از نظر ما! 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

اخ بگردم منتقصیر این فیلما جامعه بوده این تفکر بهت دادهازدواج اسانازدواج ساده مومن بودن پسرو...دخترا ...

مؤمن بودن پسر که خیلی چیز خوبیه ، اگر واقعی باشه. 

کسی که مؤمنه ، یعنی ایمان داره. 

پس چنین فردی تلاش میکنه با احترام با همسرش رفتار کنه ،

پشتیبان و حامیش باشه ،

برای شاد کردن دل همسرش و برای پیشرفت زندگیش تلاش میکنه ، 

و خیلی موارد دیگه ... 

شما ک تو ی تاپیکی گفتین بخاطر مهریه زندان بودمچطوری میگی ب کسی دل نبستم

ازدواجم به خاطر فرار از یاد او بود، میخواستم بی خیالش شم

احتمالا به خاطر تله ها و طرحواره های شخصیتی

تله و طرحواره هم ک نباشه

ذات مرد عاشق جنگیدن برای به دست آوردنه.

آره خیلی خوشگل بود، البته درسته فقط به خاطر وابستگی میشه بداخلاقی زیباها رو تحمل کرد ، خوش به حال ا ...

ببین منم یه آقایی سال ها همینجوری منو میخواست 

خسته شده بودم 

شاید باورت نشه دوست داشتن زیاد دل آدم رو میزنه 

اینقدر مطیعم بود 

ب معنای واقعی عاشق بود 

گریه می‌کرد برام در این حد 

من رهاش کرذم چون خیلی زیر سلطه اش بودم 

منو کرده بود توی ی چهارچوب و فقط میخواست خودش تماشام بکنه 

الان متاهلم و هنوز هم پیگیره با اینکه با همسرم هم چندبار درگیر شده 

هعی هعی.خوشگل که باشی همه عاشقتن، حتی اگه پول ندیده باشی و زرنگ بازی در بیاری.ولی چشم و دل سیر و مود ...

نمیدونم چه چیزی تو وجودم بود که آدم های زندگی کن و بساز رو پس میزدم و به زیباها دل می بستم‌ و اسیر میشدم