2777
2789
عنوان

سلام بچه نظرتون راجب فرمالیته چیه

70 بازدید | 21 پست

واگه یه عروسی فرمالیته نداشته باشه🧐

چه ایرادی داره

کلا دوسش دارید یا نه 

و اینکه چجوری باشه قشنگ تره؟

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره

دوسش دارم ولی اگه الان شرایطش رو نداره بگیره هیچ اشکالی نداره 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودم داشتم فرمالیته و دوسش دارم 

و کسی نگیره مشکلی نداره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

به نظر اشتباه میکنیم عروسی میگیریم به جاش فرمالیته داشته باشیم بمونه به یادگاری

عروسی رو مردم میان میخورن و بعدشم یا میگن غذا بد بوده یا عروس زشت بوده یا ....

به جا عروسی، ماه عسل و فرمالیته خیلی بهتره

من داشتم و ب عقب هم برگردم دوباره میگیرم ولی اینجوری نیس ک بگی چون نداشتن ی جوری ان واجب نیس واقعا

چجوری بود و کجا گرفتی؟

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره
خودم داشتم فرمالیته و دوسش دارم و کسی نگیره مشکلی نداره

کجا گرفتی عزیزم و هزینش چقدر شد؟

چجوری بود و کجا گرفتی؟

آفرودی بود میخواستم بروم کویر بیرون شهر محسوب میشد هزینه اش خیلی بیشتر میشد برای همین رفتیم اطراف شهر کوهستان و...

لباسم مشکی بود و ی دنباله ی خیلی بلند موهامم باز و لخت همسرمم مشکی

به نظر اشتباه میکنیم عروسی میگیریم به جاش فرمالیته داشته باشیم بمونه به یادگاریعروسی رو مردم میان می ...

چه جالب ،اره خب خیلی قشنگه یه مسافرت بری و عکس و فیلم قشنگم داشته باشی ولی اینکه تو بعضی چیزا زیاده روی میکنن و یا اینکه اون فیلم رو نشون مردم میدن قشنگه؟

اگه یه عروسی بره فرمالیته ولی نشون مردم نده یجوری نیست؟

آفرودی بود میخواستم بروم کویر بیرون شهر محسوب میشد هزینه اش خیلی بیشتر میشد برای همین رفتیم اطراف شه ...

تک لوکیشن بود؟

خیلی هم عالی خوشبخت باشی عزیزم 😍

ایده لباس برا فرمالیته برفی میدید؟

لباس زمستونی ست 😍

برف بازی و ادم برفی هم درست میکنید؟

لباس زمستونی ست 😍برف بازی و ادم برفی هم درست میکنید؟

چه رنگ باشه ؟ 

نمیدونم یه لوکیشن جنگلی برفی میخوام پیدا کنم یا فیلمبردار ازینجا میبرم یا همون منطقه پیدا میکنم 

از هزینه فیلمبردار اطلاع ندارید ؟

ما میخواستیم بریم شمال بعد جور نشد

دیگه یه سری کلیپ و عکس گرفتیم تو لوکیشن باغ و یه سریشم اطراف مشهد(عروسی من مشهد بود)

ولی خب مث اکثر فرمالیته ها لوس نیست،ادا درنیاوردم،دوست و رفیقامم نبردم

نمیشه خیلی بهش گف فرمالیته

چن دستم لباس بردم

و اینم بگم سخته

به شدت یخ زدم سر فیلمبرداریای شب،با یه اورال نازک بودم

بعدش سرما خوردم لرز کردم....یه وضعی

یه جام پام پیچید

ولی خب عوضش عکسای قشنگ دارم😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨