2777
2789

سلام داداشم ۱۶ سالشه دهمه 

تیر که نهم بود هدایت تحصیلیش اومد و میخواست بره رشته مکانیک خودرو فنی حرفه ای ، ۴-۵ روز بعد اومدن هدایتش با پدرم رفتن هنرستان برای ثبت نام که در کمال تعجب بهشون گفتن همون فردایی که هدایت تحصیلیا اومده هنرستانمون تو یکی دو ساعت پر شده ، همه هنرستان های منطقه و حتی شهرمون رو رفتیم و همشون پر بودن و داداشم خیلی ناراحت بود چون از کلاس هفتمش میگفت من میخوام مکانیک بشم و برای خودم مغازه مکانیکی بزنم و یا توی ایرانخودرو کار کنم و اصلا فکرش رو نمیکرد که اینقدر این رشته تقاضا داشته باشه و یه رشته کم متقاضی میدیدش ، خلاصه دیگه مجبوری رفت رشته تجربی و الان دهم تجربیه و میگه میخوام دهم رو دوباره برم هنرستان مکانیک بخونم و نمیخوام تغییر رشته بدم چونکه درسای تجربی سنگینن و نهایی ، و نمیتونم همزمان دوتاشون رو امتحان بدم و به غیر از اون میگه یکسری پودمان های عملی خیلی مهم هستش توی رشته مکانیک که مثلا موتور رو باز میکنن و اگه اونا رو یاد نگیرم ، نمیتونم یازدهم مکانیک بخونم و میخوام دهم رو دوباره بخونم ، من بهش میگم تغییر رشته بدی بهتر نیست میگه نه میخوام دهمو دوباره بخونم

میشه یه راهنمایی کنید بگید اصلا چنین چیزی ممکنه و هنرستان دولتی میشه رفت از تجربی یا باید خصوصی بره؟