2777
2789
عنوان

وسواس فکری شدید و افکار منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 21349 بازدید | 89 پست
همین که میگی نه اشتباهه بگو به لطف خدا هر روز بهتر میشم همه چی گذراست منم مشکل تو رو دارم بعضی وقتا ...

عزمزمه امشب با تمام وسواس و سختی ها قرآن خوندم فوت کردم توی آب و اون رو خوردم و همون جور ک گفتی و انقدر ب دلم نشست سجده شکر کردم درد و دل کردم اخه میدونی من دارم بدتر میشوم و متاسفانه حتی بعضی از فامیلا مثل عمو و زنعمو متوجه این موضوع شدن چون وسواسم از مرگ و اینا گذشته الان به خدایی نکرده آتیش سوزی آدما فکر میکنم و دردناک تر از اینا نیست

مایوسم گریه میکنم اما چ کنم ک نابودم کرد این افکار 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزمزمه امشب با تمام وسواس و سختی ها قرآن خوندم فوت کردم توی آب و اون رو خوردم و همون جور ک گفتی و ان ...

باید این کارو انجام بدی من خودمم شرایط خیلی بدی داشتم افکاری که نباید به زبون بیارم حرز مگه بهت آرامش نداده بود؟ به قول دوستمون تا میبینی فکرها داره میاد تو ذهنت ذکر لا اله الله رو بگو و نوشته ی لا اله الله رو تو ذهنت بیار بخدا اصلا وضعیتت وخیم نیست در مورد فکرهات با کسی حرف نزن چون اونا فک میکنن فکرهات عملی میشه آب آگاهانه رو هر روز انجام بده و هر روز برای خدا فکرهای وسواس گونه ات رو بنویس و بنویس به لطف تو خدا کنترلش کردم بنویس من میدونم هر روز از فکرهام کم و کمتر میشه به خودت سخت نگیر فقط تو نیستی راستی پیج دکتر مصطفی زارع رو فالو کن و ازشون کمک بخواه راهنماییت میکنن بشین یکم با خودت فکر کن که چه وقتایی کمتر فکر میاد سراغت همون کارو انجام بده راستی اگه فکرا دوباره اومد اصلا نگران نباش چون منم اینجوری میشم ولی دوباره با تمرینهام دورشون میریزم🤗

عزمزمه امشب با تمام وسواس و سختی ها قرآن خوندم فوت کردم توی آب و اون رو خوردم و همون جور ک گفتی و ان ...

ببین سابلیمینال هم خیلی کمک میکنه کلا راه خیلی زیاد برای همیشه بنویس من هر روز دارم به لطف خداوند بهتر میشم و دوباره با همون حرزی که یکسال باهاش آروم شده بودی دوباره فک کن و هر سری که فکرها میاد به حرز گردنت فکر کن عین یه قرص آرام بخش که میخوری فکر کن که این حرز نگه دارنده ی وجودته و افکار شیطانی رو ازت دور میکنه و مطمئن باش هیچ کدوم از فکرهات به حقیقت نمیرسه چون تو دوستشون نداری و بهت قول میدم فکرهات هر روز دور تر دورتر میشن ازت و تو از دور بهشون نگاه میکنی لطف کن از این به بعد از استیکرهای😍🤗🥰😄 استفاده کن فاز مثبت رو خودت به خودت بده انتظارم نداشته باش دو روزه خوب شی حداقل یک ماه شایدم بیشتر باید تمرینهارو انجام بدی تا کمکم فکرها ازت قدم به قدم دور شن عزیزم شده چندین بار پیغام هامو بخون و تمرینها رو یادداشت کن و باور داشته باش که با اینا خوب میشی طرف بدترین نوع بیماری روانتی رو داشت سی سال رو خودش کار کرد آخر موفق شد ما هم میتونیم همونجور که منم بعد بیست سال حالم هر روز بهتر میشه بیادش باز هم مثل سرماخوردگی یکم عود میکنه و دوباره فروکش میکنه میخوام به عنوان یک انسان قدرتمند سری بعد که پیغام میذاری به همه بگی حالت هر روز داره بهتر میشه و وقتی که فکرها عود میکنه بیای و ببینی که تاپیکهای مثبتت زیاد و حال خوبت رو بهت بر میگردونه 

رفتم

بخدا من خودم وسواس فکریم خیلی افتضاح بود تا همین چند روز پیش که با تاپیکت رو به رو شدم اولاش رو که میخوندم حالم بد و بدتر میشد ولی خدا شاهده با همون حال بد اون نوشته ها رو برات تایپ کردم و با نوشتن یه جمله ی تو که گفتی حرز امام جواد خریدم و به آرامش رسیدم کل وسواس فکریم از سرم پرید و اسکرین شات گرفتم از همون پیغامت هر سری که فکر میومد میخوندمش و آروم میشدم در پناه خدا گلم تو هیچ چیت نیست😘🤗 

بخدا من خودم وسواس فکریم خیلی افتضاح بود تا همین چند روز پیش که با تاپیکت رو به رو شدم اولاش رو که م ...

راستی نمیخواستم این رو بگم ولی خب از اون فکرهایی که تو داری بدترینش رو من با وجودم حس کردم فقط این رو میگم که مطمئن باشی یه روزی همشون تو مغزت با تلاشت کمرنگ میشن من دوتا فرشته مثل دسته ی گل دارم که خدا بهم عنایت کرده سپرده به من مادر دوتا فرزندم و بخاط پانیکم مدتهای زیادی فکر اینکه به بچه هام آسیب بزنم و نابودشون کنم داشت از پا درمیاورد منو ولی هیچ وقت این فکرا به واقعیت تبدیل نمیشه چون تو ته دلت راضی به این کارها نیستی و من هر روز بیشتر عاشق بچه هام میشم بعضی اوقات میاد سراغم ولی کمرنگه این یکی از مثالهای وسواس فکریم بود راستی منم حرز خریدم و هر وقت که میبینمش با ایمان کامل میگم این از طرف خداست و مثل آب روی آتیش روی افکارم هست البته هنوز نمازش رو نخوندم ولی به زودی میخونم 

راستی نمیخواستم این رو بگم ولی خب از اون فکرهایی که تو داری بدترینش رو من با وجودم حس کردم فقط این ر ...

من شرمندم که این تاپیکارو زدم و کسایی مثل شما با خوندنش حالشون بدتر میشه !

من امشب با تمام حال بدی دارم مینویسم فکرای خیلی وحشتناک از خانوادم میاد سراغم خیلی بد که ذهنم میگ حتما عملی میشه خیلی ترسناک خیلی بده

من خیلیییی راههارو برای درمانم استفاده کردم و الان که دارم اینجا تایپ میکنم سالم موندم و کارم ب تیمارستان و اینا نکشیده همش لطف خدا بوده وگرنه بیش از اینها نابود شده بودم 

من شرمندم که این تاپیکارو زدم و کسایی مثل شما با خوندنش حالشون بدتر میشه !من امشب با تمام حال بدی دا ...

بهم یه قولی بده خسته نشو و تمرینهایی که گفتم رو انجام بده بعد دو سه ماه اگه دیدی اصلا نتیجه ندیدی ، که میبینی تو گوگل دکتر زاکری رو سرچ کنی واست میاره با دستگاه ار تی ام اس مشکلاتی از قبیل بیماریهای روانتی رو کامل درمان میکنه اوایل جلسات شاید متوجه بهبود نشی ولی بعدا اوکی میشی 

من شرمندم که این تاپیکارو زدم و کسایی مثل شما با خوندنش حالشون بدتر میشه !من امشب با تمام حال بدی دا ...

اینم بگم هیچ وسواس فکری ای تا حالا تیمارستان بستری نشده هر کسی هم که میگه بستری شده مشکلش وسواس نبوده من خیلی تحقیق کردم وسواس فکری به طور کامل قابل کنترله و انواع خیلی زیادی تکنیک داره که همه به تلاش خودت بستگی داره منم مثل تو سالها فک میکردم که آخر با این فکرها اسکیزوفرتی میشم اما چنین چیزی وجود نداره و سالها بخاطرش اذیت شدم فکرها که اوند سراغت تو ذهنت بگو به درک مک خدام رو دارم و خدام قدرت فوق العاده ای داره هر فکری که میخواد باشه از همین الان بخاطر این حجم انرژی که واست فرستادم به خودت و من قول بده پاشو ذکر لا حول ولا قوت الی بلا رو بگو و با هر تمرینی که گفتم شروع کن اندازه موهای سرت تکنیک هست که افکارت رو کنترل کنی دیگه همه چی بستگی به خودت داره منم برات دعا میکنم حالت که حتما بهتر میشه برو باشگاه و تحت هیچ شرایطی ولش نکن و با پسر نازت بیشتر وقت بگذرون راستی اون حجم تاپیکی که زدی همشم تکراری همش رو حذف کن چون انرژی منفیش همش سمت خودت بر میگرده و اون همه انرژی الکی واسه زدن اون تاپیکها گذاشتی از این به بعد برای کنترل افکارت وقت بذار عزیزم یا علی در پناه خدا🌹🤲

راستی اینکه قرآن بخونی تو آب خوبه ولی اول نام خدا رو به آب بگو و بعد هر اتفاقی که میخوای تو بدنت بیوفته به آب فرمان بده حتما بهش بگو هورمون کورتیزول رو تو بدنت به تعادل برسونه اون تعادل برسه ۹۰درصد راه رورفتی اینارو که به لیوان پر آبت گفتی بعد عین همون روش که توضیح دادم عمل کن

اگه میبینی اینقدر پیگیرتم واسه اینه که خودم بیست سال با تمام وجودم هم پانیک و هم وسواس رو تجربه کردم و الان پنج ساله که دیگه عود نمیکنه میاد بهم سر میزنه استرس و افکار جزعی از زندگیه اما دیگه من کنترلشون میکنم نه اونا