2777
2789
عنوان

سلام بچه نظرتون راجب فرمالیته چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 70 بازدید | 21 پست
چه رنگ باشه ؟ نمیدونم یه لوکیشن جنگلی برفی میخوام پیدا کنم یا فیلمبردار ازینجا میبرم یا همون منطقه پ ...

من که برا شمال و جنوب پرسیدم از ۱۲ ۱۳ میلیون شروع میشه تا ۲۵ و ۳۵ میلیون 

ولی فیلمبردار ببری دوستم برده بود با خودش حدود ۵۰ تومن کل فرمالیتش در اومد

چند دست لباس میخرن دیگه

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن چند جا رفتیم ولی کلا سر سبز نبود چون نمی‌خواستم سر سبز باشه

اها 

خوشبخت باشین عزیزم

نشونم دادین به مردم شب عروسیتون؟

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره
ما میخواستیم بریم شمال بعد جور نشددیگه یه سری کلیپ و عکس گرفتیم تو لوکیشن باغ و یه سریشم اطراف مشهد( ...

اخی😍خیلی هم عالی و خوشبخت باشید

نشونم دادین شب عروسیتون؟

کلا از هزینه ای که برای فرمالیته کردید و... راضی بودید؟

اخی😍خیلی هم عالی و خوشبخت باشیدنشونم دادین شب عروسیتون؟کلا از هزینه ای که برای فرمالیته کردید و... ...

ممنونم❤️

والا نمیخواستم کلیپو نشون بدم،ولی دوستام زور کردن که نه باید نشون بدی😂مام گفتیم نشون بدن آخر مراسم(البته قبل عروسی گفتیما،چون کلیپو ادیت میزنن،نمیشه یهو اون شب بگین)

ولی در کل جدا از کلیپ عکسامون رو نشون دادن از اول تا آخر رو قاب دیجیتال،عکسای باغ و عمارت و عکسای خارج شهر با لباس کژوال هم جزوش بود

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
ممنونم❤️والا نمیخواستم کلیپو نشون بدم،ولی دوستام زور کردن که نه باید نشون بدی😂مام گفتیم نشون بدن آخ ...

بله راضی بودم

خیلی از کارشون خوشم اومد

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨